Prijava
   

Humor na mozgu

Izraz za bolesno duhovitu osobu!

Komentari

Pozz Agilni ,za taj izraz sam cuo ali ja sam ga napisao na svoj nacin!

Ne slažem se baš. Prvo, potpuno identičan izraz je u pitanju. Drugo, tvoj način viđenja ovog izraza iskazan je kroz jednu rečenicu. Treće, kontekst je potpuno isti, kao kod defke koju sam linkovao. Pritom, linkovana definicija je bila i odabrana.

Agilni-Pa da,slazem se ja sa tobom za izraz ali koliko ja znam da na ovom sajtu postoje def. koje takodje imaju isti naziv pa cak i veom slicne kontekste...ja iskreno to nisam video dok mi ti nisi pokazao ja sam taj izraz cuo bas pre neki dan...ja nisam imao nameru od nikog da prepisujem jednostavno mi je palo na pamet i ja sam je stavio.Pogledao sam def. i ne mogu da kazem da nije slicno jer bih tada lagao ali sam ja to uradio na svoj nacin i krace...Jer verovatno da sam pisao mnogo ispalo bi skroz identicno...Msm ako se tvoja originalnost potpuno je opravdan iskren da budem nisam ni mislio sa ovom def. da odem u odabran jer po meni nije za tako nesto. Pozz...

*tvoja zamerka odnosi na originalnost....

Razumem šta mi pričaš, ali realno, nekoliko "Fosni" bi trebalo da bude obrisano.

Da, niko ne kaže da si plagijator, jer nisi ti plagirao sam sadržaj definicije, ali opet postoji defka sa istim nazivom i u istom fazonu, to hoće Agilni da ti kaže.

Ruzumeo sam,ipak originalnost je originalnost...jbg. nisam video...Hvala vam na savetima u svakom slucaju! ;)

P.S Odg. za Bera@ jel' mu se nesto razjebalo!Pa je sa mog odg.

P.S Odg. za Bera@ jel' mu se nesto razjebalo!Pa je sa mog odg.

Može biti.