Prijava
   

I ja tebe

Predstavlja govornu formu grobobrana.

Pričaš telefonom sa drugarom, u daljini si primetio devojku kako te merka. Prilazi ti. Kad se dovoljno približila uočio si da je grob. Nastavljaš razgovor. Čekaš pravi trenutak, tj onaj kada je stala pored tebe i kada bi je, da iole liči na nešto, krljnuo, izgovaraš "I ja tebe", time joj jasno stavljaš do znanja da si veran svojoj dragoj i da ne želiš nikakve akcije sa strane.
...
Pričaš telefonom sa devojkom, u daljini primećuješ devojku, čuj mene devojku, ribetinu. Pogledi su vam se ukrstili. Devojka i dalje priča, govori o cipelama koje je juče videla dok se šetala sa drugaricom. Međutim u tom trenutku si opsednut drugim stvarima. Kada se konačno razgovor priveo kraju, taman si i prišao dovoljno blizu dotičnoj, odgovaraš devojci sa, "I ja tebe". Istog trenutka si skapirao da si napravio kardinalnu grešku, ali ne želiš da te to demotiviše i odlučno joj pružaš ruku uz, "ćao ja sam Slobodan".
E sad, ako ti odgovori sa "drago mi je" ili "ćao jel ono tvoj auto", uspeo si, ako te iskulira jebiga, dao si sve od sebe, biće još prilika, Bože moj.

Komentari

Zanimljiva strategija, veoma zanimljiva.

mora se biti snalažljiv.