Prijava
   

Integralna hrana

Rezultat neodređenog integraljenja normalne hrane. Razlikuje se od normalne i diferencijalne hrane po tome što je popularna međ debelim ženama što bi da smršaju. Dobija se iz tablice, a može i da se izvede. Npr:
∫Meso dx = Soja + c
∫Pasulj dx = Zobilice + c
∫Sarma dx = Musli + c
∫Burek dx = Burek
∫Čvarci dx = Prokelj + c

(prim1) Primetili ste da je integral bureka, isto burek. On je karakteristična hrana pošto kolko god ga integralili opet se dobija burek. Zove se još i e.

(prim2) Primetili ste da sam stavljao i konstante na kraju. Vodite računa kad bude pismeni ili ispit, pojedini profesori su jednostavno drkadžije i oće da ne priznaju zadatak zbog ovog.

(prim3) Burek nema konstantu. Bureku se jebe za konstantu.

Komentari

Kako je to silno kad čoveka prozoveš, a on dođe pa te spuca nečim genijalnijim od onog što si očekivao. Bravo majstore, sad idem da ti olupam minuse jer nećeš ovako da pišeš svaki dan. +++

Ау, убоде га ка' Цимбаљевић Миливојевића!

Hahahaha, bravo majstore.
+ i *

brate, napisi definiciju i za nas sto imamo ispod 90 iq

Ojler je rekao da je burek samo sa mesom

tu postoji određeni nivo neodređenosti, u skladu sa Hajzenbergovim principom...

ali samo ako su kompleksni brojevi
odlična +

Dobro je doktore.+++

Заиста одлична дефка.. +++

Primetili ste da sam stavljao i konstante na kraju. Vodite računa kad bude pismeni ili ispit, pojedini profesori su jednostavno drkadžije i oće da ne priznaju zadatak zbog ovog.

Nisu drkadžije i ne bi trebalo da se priznaje takvo rešenje. Striktno govoreći, neodređeni integral se definiše kao skup primitivnih funkcija. Kad propustiš tu konstantu, ispada da je integral samo jedna jedina funkcija, što je pogrešno.

Plusić, inače :)

ti si jedan od "onih", a? :)

to moze da se trazi na matematickom faksu gde se uci matematika radi matematike. na fakultetima, gde se matematika uci kao orudje (elektronika, gradjevina itd) to je proseravanje. a proseravaju se