Prijava
   

Kako da joj priđem?

Trenutak gde prestaje odsečna odlučnost i počinje plima preispitivanja sa samim sobom predstavlja koordinantni početak (0,0,0) verovanja u nalaženje odgovora koji su dati u opsegu gore pomenute teze.

Karakteristično moždano pretumbavanje stidljivih osoba kojima je teže naći način na koji će zbariti ribu nego projektovati 3D model nuklearnog reaktora u određenom softverskom paketu.

Planska razmatranja ponekad idu do te mere da pokušavaš sa NN preciznošću odrediti unapred odgovore druge strane. I sve tako dok ne odvališ nešto kao strelica groma stari jasen pored dedine kuće. Onda sve ode u majčinu a tebi ponovo dođe dugme u mozgu kojim resetuješ aplikaciju za razgovor sa sobom.

Sve dok ne nađeš neki novi koordinantni početak u nekom novom univerzumu.

Vašar u Klokočevcu. Seoska udavača Roska sedi u Zetinim kamiončetu i prodaje bostan a usput jede sladoled na točenje. Gleda je Boban, stidljivi seoski domaćin, i pravi koncept KAKO? ŠTA?

-Ja sam Boban. Ne, ne, ne... Bokica? Ne, gejasto mi je. Ćao, ja sam Bole. Da, bre, Bole. Mene žene vole. Takoe. :odlazi u pravcu kamiončeta:
-Ćao, ja sam Bole.
-Tebe žene vole.
-(ŠKK?) Da, da, da.
-Pa, Bole, pošto bostan verovatno nećeš a prilaziš kao da znaš šta hoćeš, reci mi čime se baviš?
-Ja sam po zanimanju propali vodoinstalater.
-Kako to?
-Propadam od posla poslednjih 25 godina.
-Hehe, šašav si. Mogao bi i mene da spasiš što se tiče tih vodoinstalaterskih radnji.
-Pa kad su guske mogle da spasu Rim, zašto ja tebe ne bih mogao? :kreće telefon da mu zvoni:
Bele rade, bele rade, ko li mi ga sada kradeeeee...
-Ju, šta to slušaš, ljaljane jedan?! Daleko bilo. Koji si ti čobanin?
-More, i ti meni ličiš na Evu Ras pa nisam pravio pitanje. A sad verujem da si dole suva k'o Sahara. Ne bih te džarao ni bacačem plamena.
-Sahara? Eee... Kod mene je dole oblačno sa kišom i pljuskovima ali sad i da si poslednji čovek na svetu pre ću da crknem nego da dopustim da svoju provalu oblaka skladištiš u mom rezervoaru!
:posle nekog vremena, u nekom svemiru:
-Ja sam Boban. Ne, ne, ne... Bokica?

Komentari

šta si ti sve povezao suncetitvoje, hahahahaha

којима је теже наћи начин на који ће збарити рибу него пројектовати 3Д модел нуклеарног реактора у одређеном софтверском пакету.

Ovo me je oduševilo. +++

Ali prva rečenica je za wikipediu... ostalo, NO COMENT!

Moram da se snalazim nekako :D Hvala gugi...

Hvala Lukac :) sviđa mi se ovo za wiki, gugi, hahahaha.

Samo stihijski! Nikada nećeš ukapirati muški rode da svaki plan biva prezren!

I ovo nije ušlo u popularne???

Вашар у Клокочевцу.

Dadoh plus na prvu rečenicu primjera. Ne kajem se... mada se u tijelima preseravaš nekad imam osjećaj... valjda svi tripujete da to uvećava kvalitet defke mada jebi ga, ne može svako to da radi dobro kao mi kultni magovi pisanja lolololo