Prijava
 1.    

  Kauč na razvlačenje

  Deo nameštaja koji krasi svaki normalni studentski stan.
  Razlog zbog kog možeš četu džunglaša strpati na prostor dva i po puta dva metra kada se obeznane od alkohola pa ti zapovraćaju prostor između zida i kauča, ali isto tako i svojoj lepšoj polovini priuštiti makar kakav takav osećaj da je na samo njenom velikom kućnom krevetu koji su joj mama i tata kupili kada je donela Vukovu diplomu dok je prevrćeš i nabadaš na drugu glavu kao majstor Žika tiple u zid.

  On je centar univerzuma. Oko njega se sve vrti. Na njemu ima više izmrvljenog čipsa sa ukusom slovenačke uljane repice i prolivenog vina, piva i sperme nego u svim minimarketima i javnim kućama u radijusu od pedeset kilometara zajedno. A kada se sklopi, izgleda samo kao jedan običan ležaj, čuvajući tajne tebe, tvojih cimera i onih ostalih tridesetak koji su po njemu bacali sinoćnu večeru iz menze i mlazove jalove semene tečnosti sumnjivog porekla.

  - Ne misliš me valjda iskoristiti ovako pijanu na ovom ruskom poluležaju? Jel ti to ćale iz vojske ukrao?
  - To je bre kauč na razvlačenje! Pogledaj, zauzme pola stana kad ga razvučem. Ima i ojačanu čeličnu konstrukciju, možemo izvoditi akrobacije kao cirkusanti. Ajde legaj i ne obraćaj pažnju na taj džak krompira ispod, nisam imao gde da ga stavim.