Prijava
   

Lov u mutnom

Kad se nasereš i zapušiš WC šolju pa ti tokom rituala otpušavanja otpadne vakuum guma sa drške u govnjivu mutnu vodu i pokušavaš na slepo da upecaš vakuum gumu, da vratiš dršku na mesto.

Kad par dana jedeš samo suvu 'ranu i konačno te potera viša sila na presto. Osećaš kako avionska sajla izlazi iz tebe, okrećeš se i imaš šta da vidiš, samim pogledom u minuli rad počinješ da sumnjaš u propusnu moć WC šolje. Hrabro povlačiš uže i prvi talasi vode se suprotstavljaju sa gore pomenutim minulim radom. Mrziš to govno, a u isto vreme mu se diviš kako samo ponosno stoji i prkosno odoleva udarima talasa. Posle petog puštanja pametniji je popustio, međutim sumnja je bila opravdana, šolja se zapušila, ponovo puštaš vodu. Napravio si samo veće zlo, puna šolja vode boje govana. Ali tu je tajno oružje, pešadija potpomognuta artiljerijom (vakuum guma sa drškom) ponovo poslata na prljavi zadatak. Pokušavaš da otpušiš, ali ne ide, nije dizajnirana igla da se kroz nju provlači avionska sajla. Besan si, uporno ponavljaš nagle pokrete koji ne čine ništa. Desilo se ono za šta te život nije spremao, otkačila se guma sa drške i potonula u nepoznate dubine, ostaje ti da nabadaš drškom dok ne ubodeš 'de treba, shvataš šta je lov u mutnom.

Komentari

Dobra ti je ova... Vrlo konstruktivna... Sistematski opisana situacija... Primetan je nedostatak dekoncentracije... Izuzetan književni stil, malo je sranje mada možda i ja previše kenjam... Malo si usrao negde na sredini primera, ali ništa zbog čega bi zaslužio da ti neki dežurni kritičar tipa Bulgakov jede govna... Odlično pišeš, samo nastavi tako...

Hvala, inače definiciju sam smislio dok sam otpušavao WC šolju.