Prijava
   

Metno daljinski

Prvostepena presuda kao vid nasilja u porodici izazvana nekohabitacijom supružnika oko plana i programa utroška slobodnog vremena.

- NA TI SAD! ETO TI TURAKA! TAKO SU I ONI SAMO NA KOLAC!

(prim. aut.) Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna. Nemojte ovo probati kod kuće, garažu je lakše oprati. Ne činite nasilje u porodici, javno.

Komentari

Nemoj te ovo probati kod kuće, garažu je lakše oprati

genijalna boleština, genijalna,
zacen, zacen +++++

Ništa, samo kabl.

JA reko glavni... Hehe +

Ništa, samo kabl.

ahahahhahaaaa

Prvostepena presuda kao vid nasilja

Нисам ово најбоље укапирао. Ај ми мало објасни, ако ти није тешко.

Нисам ово најбоље укапирао. Ај ми мало објасни, ако ти није тешко.

Najiskrenije ne znam zašto sam ovo napisao ali ajde sad retroaktivno da promislim malo pa da probam da protumačim sopstvene reči. I da znaš da ovo ne bih bilo kome radio. ;)

Prvostepena presuda kao vid nasilja

Po principu kadija te tuži kadija ti sudi. Promena sa kanala gde Mehengladbah probija po boku Volzburg, na špansku sapunice turske proizvodnje "Kad kebabi utihnu", dovodi do inicijalne reakcije u kojoj se podnošenje tužbe, arbitraža i izricanje presude svodi u taj jedan instiktivni pir. To jest presuda i represivna mera su usled prevelike brzine odigravanja celog procesa stvorile toliki naboj da se na molekularnom nivou stapaju u jedno i zatim stupaju na snagu. Da bih poštovanom auditorijumu lakše dočarao kompleksonost situacije odlučio sam se za ovakvu sintaksu rečenice i ovaj odabir reči u nj.

Лијепо си ти ово срочио, нема шта.

De ga šta i pita :)))