Prijava
 1.    

  Moja žena

  Biće koje raspolaže velikom dozom tolerantnosti za bračnog joj druga, umanjenom moći upamćivanja šta je muž juče rekao, i ogromnom moći razumevanja toga što ni muž ne zna šta je ona juče rekla. Biće koje vodi računa o parama jer se mužu to gadi. Štedi na vodi, kupuje je u balonima a ne u flašama, baloni su jeftiniji, pa onda presipa u flaše kroz levak, što muža nervira jer malo malo pa nema napunjene flaše. Ona to trpi i presipa i dalje iz šupljeg u prazno. Smeje se ponekad noću. I često danju. I ume da postavlja svakakva pitanja.

  "Tihomire, a kad ćeš ti mene da definišeš?"

 2.    

  moja žena

  Izgovor za sve nedolaske, kašnjenja, odricanja, nerazumevanja koje ste prema drugima morali da ispoljite. Ponekad jako dobar izgovor i objašnjenje posle kog vas drugari ništa više ne pitaju, samo kažete ne da mi žena i ende.

  -Nema te da definišeš?
  -Ma ne da mi žena, kaže šta tu ima interesantno, gomila budala.

 3.    

  moja žena

  Kada sam bio mali voleo sam bajke o princu i zmaju pa sam rešio da oženim aždaju!!!

 4.    

  Moja zena

  To je bice sa kojim delim zivot i koje mi je u isto vreme i najveci prijatelj i najveci neprijatelj!

  Vecina muskaraca koji su ozenjeni ,na slican nacin bi mogao da definise svoju zenu....
  Kada kazem da mi je moja zena najveci neprijatelj,ja to stvarno mislim....Toliko je uredna i vredna ,da je to cudo,ali ono sto me najvise ugrozava je to sto ne zna da kuva!Zbog toga am prinudjen da se hranim na kioscima,samo zato da bih pojeo nesto ukusno.Istina, tu i tamo omane ,pa skuva nesto sto moze da se pojede,ali su ti trenuci veoma retki.Jedina stvar koju kuva dobro je pasulj,ali ne moze se ziveti samo na pasulju......
  Ako se ,jednog dana budem razvodio,bice to zbog hrane i kada budem dosao pred sudiju,koji mi nece verovati,bicu prinudjen da mu dam da proba neki specijalitet moje zene i verujem da ce presuditi brzo i u moju korist!
  Kada bih je pitao sta najvise voli da radi,ne bi znala da mi kaze,li uziva u ciscenju kuce ,toliko mnogo,da je meni prosto zadovoljstvo da je redovno prljam.
  Cesto me optuzuje da sam beskoristan i da sam kao biljka,sto nije istina!Biljke ,iako se ne pomeraju su korisne jer prave kiseonik,koji nam je neophodan za disanje,tako da ,iako se ne pomeram iz fotelje u popodnevnim casovima,ja sam koristan,zato sto se trudim da joj ne smetam u omiljenim poslovima ,vezanim za odrzavanje kuce!!!!

  ....ipak je dobro biti ozenjen,cak i ako sam moras da kuvas!