Mrča

MOTIKA 2010-05-05 10:49:55 +0000

На грчком језику то би изгледало "Мyrtos" кад би се то школски превело, било би овако "Мирта". Мирта је врста медитеранске биљки са зимзеленим листовима и белим цветовима. Њом се плете венац за невесту мада ни Цезар није имао ништа бољи зимзелени "ореол" на глави.
И и тако једног дана седели Његош и екипа на Цетињу мало блејали ту била нека свадба у близини и пило се вину и креће да се гусла кад не лези враже пуче жица на гудалу.
"Море жено не рече ти једном лепо да смо требали да купимо Долби Сураунд 5.1 са 6 сателита и седмим вуфер! Оћеш сад у земљу пред овим народом да пропаднем? Па знаш ли ти жено која је част да нам Његош дође на венчање?!"
Виде Његош да младићу није лако па прозбори овако:
"Није музика кокош па да је можеш затворити у тамницу и пустити кад ти се прохте" и додате: И да купујеш музику тако како велиш...боље онда да купиш Маршалово појачало не тај јебени Сонијев стуб...хахаха. Који си краљ!" и прсну у смех а за њим и све присутне званице.
И тако у том општем колективном лудилу скине Његош вјенац са главе невесте и стави га вугла од младожење. И додате:
Брате ти ниси Мирта ти си Мрча!

Е Мој Ти...Брате. Мрчо!

3
45 : 6
  1. Dobar trip s ovom definicijom. :)

  2. To su ti momenti kad navre inspiracija i šibne emocija.

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.