Prijava
   

Najbolja definicija na vukajliji

Mogla je biti vaša ali sad bespovratno pliva u beskrajnom moru uzvišenih, neprocenjivih, genijalnih a nažalost zaboravljenih misli, to je dokaz da Bog zaista ne postiji, nema ga! NEMA PRAVDE!

Jednom sam se setio jedne tako uzvišeno genijalne definicije, toliko sofisticirane i orginalne da je mogla da bude začetak nekog novog pravca u filozofiji, a možda i početak neke nove religije, prosto mind blowing definicija, promenila bi tok istorije na bolje u trenutku, svet bi bio bolje mesto za život, onaj ko bi je pročitao momentalno bi bio u nirvani i širio samo ljubav, sve bi bilo prosto savršeno, mir u svetu, blagostanje, ljubav, raj na zemlji, ali ne! SISE! VELIKE SOČNE OBLE SISE! sise, sise i sise, video sam sise na vukajliji i sve zaboravio! svuda proklete sise i to na svakoj prokletoj definiciji! Čekaj malo da li sam ja to hteo da napišem definiciju o sisama?... da, da O DA! to je to!...ma nije... šta se to dešava samnom?... o Bože poludeo sam, samo mislim o prokletim sisama!

Komentari

To je zato što je 90% članstva muškog pola. Da je obrnuto, čitao bi samo o muškim guzicama. Pa ti vidi šta ti se više sviđa :-)

I tvoj stil se isto polako rasaznaje... +

Inso, ja bih pre pisala o drugim organima. :)
Ali, i dalje smo konzervativna sredina.
Jer, kad ovi nasi muski pisu o sisama, odlicno prodju, a meni nadju tako neke bezazlene sale kao sto su Izbegoh kurac ko na veleslalomu, Jos da mi kazes da ti je mali... i tako to...kao malo vulgarno i odma sam kurva i licimur
I ja posle Ni za kurac nisam, a kamo li da napisem dobru defku.
Ludi, izvini sto se reklamiram na tvojoj defci :), al dala sam plus pa uzimam za pravo
:))))))

Znas to te voli, +, to za sise je odlicno.

Ouuu, jedan od mojih omiljenih autora je opet blesnuo i zaturio se na putu....svile, ili sisa-šta li beše???- a , da sise su bile u pitanju...;)

Energijo, ti koji te kritikuju isto tako i plusiraju sisate definicije. Toliko o licimurima. Samo ti piši :-)

Pa o tome ti ja i pricam. :))))

imala sam često taj osećaj XD +...

najgora definicija na vukajliji! -----------------------