Prijava
   

Napomene na američkim proizvodima

Uzročno - posledična stvar, pošto su im se zakoni u poslednje vreme toliko izbanalizovali, da čovek sa punim pravom može da tuži neku kompaniju zbog bilo koje gluposti koju je napravio sa njihovim proizvodom. Ako se povredio, a na proizvodu kompanije nije tačno navedeno za čega proizvod NE SLUŽI, dobar tim advokata može da iskamči pristojnu sumu novca..Zato danas na najjednostavnijim proizvodima koji imaju jasnu svrhu i namenu, možete pročitati sledeća upozorenja:

- NE stavljajte kućne ljubimce u mikrotalasnu.
- NE ulazite u kadu sa grejalicom.
- NE sipajte hidrogen u oči.
- NE bacajte dezodorans u vatru.
- NE pokušavajte ovo kod kuće.
...

Komentari

grejalica xDDD +++

Sve je počelo istinitim događajem kad je američka baba kupila mikrotalasnu. I tog dana, kao i svih prethodnih, okupala svoju pudlicu. I takođe kao svih prehodnih, unela pudlicu u rernu da je prosuši na dva minuta. Kad je izvadila skuvanu pudlicu sa iscurelim očima i spaljenim krznom, i osvestila se posle duge nesvestice, presavila baba tabak i tužila kompaniju. I dobila 60.000 dolara. Sa tim skuvanim kučetom vrag je odneo đalu. Neće me začuditi ako na žiletima bude pisalo: NE JESTI MRVLJENE ŽILETE!
+

Jedna zena iz Hrvatske je tuzila milka cokoladu, jer je u reklami na kravi pisalo milka (ona se tako zove). Dobila je 2 miliona eura, pa ti vidi..

Daj bre?!?!? Dva miliona evra... jel to ozbiljno? To mi liči na vic... Pazi, Mercedes je žensko američko ime, mnoge crnkinje u Alabami se zovu tako... šta bi onda Nemci morali da plate?