Prijava
   

Navijač licemer

Ružno je i nazvati ga navijačem, ali neka to bude u daljem tekstu. Navijač licemer hrani svoj bedni ego svakim neuspehom igrača ili tima (često reprezentacije), jer ga to uljuljkava i teši da njegov mizerni život i nije toliko mizeran...i možda je ipak život. Po pravilu, loptu video samo na slici, a u školi su ga za tim birali čak i posle Ćopavog Janka! Nasuprot tome, on u sebi sadrži smisao za taktiku i sport, kao da je nasledio gene Murinja, Fergusona, Gvardiole, Obradovića, Ivkovića, Pilića, Udovičića, Vajde, Anćelotija, Kapela i Fila Džeksona!

Slepljen tako, u svojoj 40 godina staroj fotelji, nakon analize plate svakog igrača i ko koju, da izvinete, jebe i zašto, on je ekstreman u ljubavi i mržnji. Može se prepoznati po rečenicama "Pobedili SMO" i u slučaju poraza "Izgubili SU". Naravno, pobeda se pripisuje svima nama, srpskom narodu, a često i navijač licemer poveruje da je on zaslužan za to. Poraz se kažnjava psovkama, kletvama i prognanstvom iz srpskog naroda, jer srpska majka rađa samo junake.

Novak Đoković osvaja Vimbldon

-Tako bre, pa to samo srpska majka može da rodi, svetac naš...ljubim te u dupe bre!!! Junačina naša srpska, živ bio, eto ti ga na čupavi majmune španski, izvlači sad gaće iz dupeta, kad te kara SRBENDA! Pobedili smo!!!

Novak Đoković predaje meč Mareju

-Pu, mamu ti jebem šiptarsku, pička ti se ogadila! Jeb'o te onaj otac smrdljivi, bolje da je na kamen izdrk'o da krmača ima o šta da češe pičku...Šta je sisice, boli te, držiš se, jebem te u usta, ovog žutog ne mož' da pobediš!!! Treba te proterati iz zemlje! Sramoto!
_________________________________________________________________________

-Savanović je igračina kakve nema, ponos Srbije bre! Svaka mu čast kako igra! Srbenda! Pobedili smo one Nemce, mamicu im jebem!

SUTRADAN

-Govno buljavo, pa vidi se da si pijan! Pa to bih ja bez ruku pogodio, popušiš mi kurac, nesposobnjakoviću jedan! Treba ti zabraniti da priđeš reprezentaciji!

Komentari

tako je, majku im jebem licimursku!

Smuči mi se od ovakvih pojava...

Ova rečenica objasnila sve:

"Pobedili SMO" i u slučaju poraza "Izgubili SU"

+++

Ima takvih i to dosta.
+

Vrlo iritantan soj ljudi, što je najgore sad ih ima i po utakmicama nisu više samo u fotelji!

Mada Savanu onaj promašaj protiv Francuza i Mijatu prečku ne mogu da zaboravim nikad :D
Svaka čast na odlično obrađenoj sporckoj temi +++

"Pobedili SMO" i u slučaju poraza "Izgubili SU"

Превагнуло.