Prijava
 1.    

  O muzici nekad i sad

  *Izvođači
  -Nekad: uglavnom kantautori. Pravi virtuozi na svojim instrumentima (uglavnom čitaj akustična gitara). Takođe ljudi bogatog životnog iskustva, kojima u prvom planu nije novac, već vrednost samog dela.
  -Sad: uglavnom ni ne pevaju oni(pusta se snimak). Pravi virtuozi kada treba istaknuti grudi i zadnjicu(čitaj njihovi instrumenti). Imaju bogato životno iskustvo u spavanju sa maloletnicama ili gazdama izdavačkih kuća. U prvom planu samo novac.
  *Pesme
  -Nekad: uglavnom lepe i dopadljive izjave ljubavi:"Izvini što te volim, stvarno nije namerno", "Kad ćeš dušo stavit u glavu, ja te volim, al' nemam za kavu", ili osećajne:"Dušo moja, ko kaplja vode i ti se topiš na mome dlanu, jer sa tobom dođe i bez tebe ode, stotinu dana u jednom danu"...
  -Sad: sve se svodi da oženjeni pevaju o klinkama, a pevaljke o matorim sponzorima.
  *Spotovi
  -Nekad: snima se krupni plan pevača, koji uglavnom lagano sviri na akustičnoj, sa smeškom zadovoljstva, jer mu je čast da izvodi svoju numeru.
  -Sad: krupni plan sisa, ili pevačeve glave, koja jedva stane u kadar. Osmeh se razvlači, jer je svedno pušten snimak pesme, pa da se bar pokažu silikonske usne. Tu su i motori, avioni, kamioni...
  *Albumi
  -Nekad: Citiram Miladina Šobica: "Ja ne snimam ploče iz prostog razloga što želim da sačuvam sve što radim, da bi to bilo vredno, onda kad ja to zasviram i zapevam..."
  -Sad: čim Marina nešto napiše, to je hit, objavljuj...

  Nažalost mene danas ubeđuju kako u Grandu ima jako kvalitetne muzike...