Prijava
 1.    

  Obećati nemoguće

  Taktika za jebačinu. Nije to bilo kakva jebačina. Svi znamo proces dovođenje maminih ljepotica u krevet... Restorani, pičke materine ! Ode novčanik.. O čemu se radi? Ostanite sa nama i saznaćete tajnu koju je koristio moj drug sa koledža i bukvalno izjebao svaku curu, čak je glumio i u porniću, ali to sam saznao tek kasnije. U ne, čekajte, ovo je tajna sa judžiza, plaćena je, tako da ćao, vratimo se na temu. Uglavnom, moraš da pukneš dobro iz džepa da bi je doveo u krevet. Lijek? Obećaj joj nebo, obećaj joj zvijezde, obećaj joj da ćeš je voljeti više od svih na svijetu. Ti ne moraš da platiš (a ni da uradiš bilo šta od navedenog ), ona ovlaži, svi srećni zadovoljni. Na kraju ''otkriješ'' da ipak nisi dečko za duge veze i da zaslužuje bolje. Potrudi se da to uradiš brzo, u suprotnom će se desiti suprotno.

  - Marija dušo, aj'mo kod mene !
  - Meni ovo sve djeluje tako brzo, ne mogu ja tako, nisam laka maco !
  - u sebi - ( ma šta nisi laka mater ti jebem ja ) - ( na glas ) Ali ljubavi, vjeruj mi , biće sve u redu, sudbina nas je planirala !
  - Treba mi još vremena, ti znaš da ne mogu lako da se upustim u vezu !
  - Ali znaš da ćeš sa mnom imati se na svije... Ovaj, bebo, osećaš će se kao na sedmom nebu, daću ti srce svoje, znaš da ću te voljeti zauvijek!
  - VOLIM TE!
  - u sebi - ( nećeš se dočepat džepa, nisam se izlanuo kurvo ) - Da da, znao sam!
  - Voliš li i ti mene?
  - Ovaaaj...Skinuću ti ja zvijezde s neba !

  ( NOVČANIK - NETAKNUT, MISIJA - USPIJELA ! )