Prijava
 1.    

  Obrnuta Saudijska Arabija

  Stanje u vezi ili braku gde žena, vođena ekstremnom dozom ljubomore, brani ili izuzetno visokim intenzitetom negoduje bilo kakav kontakt muškarca sa nekom drugom ženom, a da nije majka ili sestra. Ne možeš joj promeniti mišljenje, vodi se time da su muškarci napaljena bića koja ne mogu da kontrolišu svoje hormone i da će karati sve što stignu ako se ne vodi računa o njima (paralela sa Saudijskom Arabijom i dobrim delom islamskog sveta, gde se žene vide kao takve ako im daš slobode i na njihovim muževima je da ih kontrolišu).
  Može biti vođeno lošim samopouzdanjem ili opravdanim razlogom iz prošlosti, ali svakako vuče bolesni nivo posesivnosti. Zaboravljaju da su biti govno i promiskuentnost ljudske osobine, koja nije ograničena na jedan pol, da nisu svi muškarci (ili žene) takvi i da ne moraju biti sa takvom osobom u vezi.
  Svaki odlazak na posao, sa društvom ili bilo gde bez nje gde ima drugih žena je svađa ili nervni slom u najavi. Ne dao ti Bog da se ne javiš ili zakasniš, misliće da se gušiš u tuđim sisama.

  Prepiska na internetu
  Žena 1:- Bila sam u tržnom centru sa dečkom i neka kurva mu je prišla i pitala ga gde se nešto nalazi… ajde to, nego što je pitala još tri potpitanja, htela je da ga startuje, misli da sam glupa… a i ovaj moj se pravio fin nešto, zadaviću ga…

  Žena 2:- Kad se tako neka likuša javi ja pričam umesto njega, ionako ih on ignoriše..

  Random treća osoba:- Obrnuta Saudijska Arabija majku mu… dosta sam se bolesti načitao za danas, gasim sve.