Prijava
 1.    

  Očev stari foto album

  Retrospektiva očevog detinjstva, tinejdžerstva i mladosti u kojoj vam, otac kao narator pri pregledanju albuma, prepričava sve svoje švalerske dogodovštine i razne Don Žuanske akcije. Po tom samohvaljenju dolazite u nedoumicu da li da pozovete Milana Kalinića i emisiju "Sve za ljubav" da provere da nemate možda još braće i sestara.

  -Ovo kad sam bio beba. Već se tada moglo zaključiti da ću biti jebač svetske klase.
  -Vidiš ovo? Ovo sam ja sa 5-6 godina sa babinom kozom na selu. Već tada sam im'o brkove i dlake ispod pazuha.
  -E ovo je kad sam bio 1. - 2. razred sa Zoricom, Acovom mamom. Ona mi je uzela nevinost posle, u 4. razredu. Hm...mesečina, slama, štala, ona i ja...ah mladosti pusta.
  -Ovo je već na ekskurziji u 8. razredu, u Dubrovniku. Tu jedino nastavnicu ruskog nisam jeb'o. Mada je i za to malo falilo.
  -Srednju školu nisam ni završio. Pobio se sa direktorovim sinom i izbacili me iz škole. Ćale me je tada oder'o od batina, to nikad neću zaboraviti. Pogledaj mi ožiljke.
  -Ovo su slike iz vojske. Tu sam mog'o da jebem samo svoju desnu šaku. Ovo prelistavamo.
  -Ovde smo se već ja i mama zabavljali. To je bilo, čini mi se, u Prčnju na moru. Bili smo u nekoj kući ispod koje je bio neki restorančić. Kakvu su oni konobaricu imali...I nju sam povalio samo nemoj da kažeš mami...
  .......