Prijava
 1.    

  Odbijanje na fini način

  Pokušaj devojke da ljubazno,izokola odbije nasrtljivog udvarača koji joj se uopšte ne dopada, jer bi direktno odbijanje povredilo njegova, jelte, krhka osećanja. U većini slučajeva potpuno pogrešna taktika, jer je muškarci nikad nisu razumeli, a verovatno nikada i neće. Mnogi je čak doživljavaju i kao ohrabrenje.
  Većina devojaka, nažalost, prekasno shvati svu nedelotvornost ovog metoda, i onda, u panici, pribegava drastičnijim merama.
  Sve se odvija u nekoliko faza.

  - Konačno sam pričao sa Majom !
  - I ? Je l' ti dala broj ?
  - Ma, nema fiksni... a mobilni joj stalno ispada iz mreže... Živi sa cimerkom, pa nije mogla da me zove da idemo kod nje... hm... a mislio sam da živi sama. Ovih dana je zauzeta, ima puno da uči, nema vremena da izadje sa mnom... nema veze, pitaću je opet, kad prodje ispitni rok.

  - Video sam opet Maju.
  - I? Šta je bilo ?
  - Ma ništa, u žurbi je... mora da kupi nešto za kevu. Mobilni joj upao u vodu, sad ne radi uopšte. Kaže da nisam njen tip, al' znaš kakve su žene...

  - E, brate, mislim da ipak imam šansi kod Maje.
  - Zar te nije opet odbila ?
  - Ma ne, samo mi je rekla da trenutno ima dečka, i da prestanem da je progonim... ali mislim da joj se svidjam. Samo da si video kako me gleda...

  - De si, brate? Šta bi sa Majom?
  - Ma pusti je, nije normalna... ja joj prilazim, onako sav nasmejan, krenuo da je zagrlim... ona poludela, ne znam šta je spopalo. Počela da me psuje, da se dere na mene, da mi preti policijom... vidi, malo me je i ogrebala ! A možda ipak ja da sačekam neko vreme, da se malo smiri, znaš? Sigurno su joj oni dani u mesecu... Razmisliću... Šteta... a imala je šansi kod mene... ko joj je kriv.