Prijava
 1.    

  Odeljenski klanovi

  Grupe dece unutar odeljenja koje se grupišu po igricama koje igraju. Skoro svako današnje odeljenje ih ima. Najčešće se mogu naći u završnim razredima osnovne škole, u svim razredima srednje škole i na nekim fakultetima. Neki od najpopularnijih su WOW-eri, Counter-aši, Call of duty-eri i slični. Svi imaju svoje jezike koji se u mnogim rečima preklapaju, ali, ipak se razlikuju dovoljno da se klanovi međusobno ne mogu razumeti. Često se reči poklapaju sa rečima koje koriste forum-manijaci. Često dolazi do prepirki između klanova koja je igrica bolja. Za vreme velikih odmora se klanovi iz različitih odeljenja skupljaju na nekom mestu i razmenjuju iskustva i dogovaraju se o budućim poduhvatima.

  WOW-eri: ... i onda ja udjem u stealth i prilazim mu sa ledja, chip shot, kidney shot, brateeee, ubio sam ga za sekund. Tu sam posle gankovao nekoliko minuta, ali je posle pozvao svog ortaka sto pravi sve raid-ove na serveru i on mi je rek'o da ga ostavim ako hoću u neku instancu.
  Counter-aši (dobacuju WOW-erima): Omg, brate, kako ste se naložili na tu igricu, kad bih mog'o sa emkom da uđem na taj vaš server, samo bi cepali headovi, ne biste znali šta vas je snašlo.
  Lik što ne igra igrice: Ehehehej, momci, polako bre, nisu igrice baš sve u životu, ima i drugih stvari u životu, izlasci, muzika, ribe, provod.
  Svi klanovi u isto vreme: AAAAAAAAAALOOOO BRE, TI DA ZNAŠ DA IGRAŠ, IGRAO BI I TI. NOULAJFERU. (ffs, kako ovaj lik smara! Omg, brate, uzeo si mi reč iz usta. LOL) :P