Prijava
 1.    

  Odlazak kod urologa

  Naplata duga sa kamatom, mala kazna za alavost. Danak neiskustvu. To što si se pijan bez kondoma sljuštio u Miru Haubicu k'o Kaniđa u protivnički šesnaesterac, mora nešto da košta. Možda račun za deratizaciju zgrade i ne moraš da platiš, ali ovo moraš.

  Jebiga sinko, curi ti nešto k'o pavlovićeva mast iz kurčetine. Šta'š? Obuci nove gaće i našpricaj se Pako Rabanom niže pupka da bar malo utučeš aromu kafiterije. Zbog sebe, doktoru neće smetati-navik'o čovek. Taj je više đana probio muškarcima nego ženama.

  Možeš biti i bitanga pa da ne odeš. Simptomi će se brzo povući pa će ti palamar pristojno izgledati i mirisati. Možeš zabiti sam sebi deset penicilina i nadati se da će oni odraditi pos'o. Jebešga sad, ako se preračunaš zarazićeš novu devojku, pa će po čaršiji pričati kako si prljavi kurvar koji je više puta zaradio triper od Milića Vukašinovića. Što implicira da skorije-nećeš jebati. Samo to bi trebalo da ti bude dovoljno da odeš i pobiješ gamad. Ako ti se više ni ne jebe i briga te za ugled, otiđi zbog potencijalnog invaliditeta spermatozoida.

  -Jebo me dan kad sam se okotio, curi mi neka žabokrečina iz kurca, smaću se.
  -Nemoj se smakinjati neko otiđi kod urologa i gotovo.
  -To mi je garant od Slađe, ubiću je k'o zeca.
  -Nemoj ni Slađu da ubijaš, to kod žena nije simptomatično. Nego idi kod lekara.
  -Šta će da mi radi?
  -Gurnuće ti nešto kao štapić za uši u kurac, zamrljati par puta i gotovo.
  -AAAAAAAAAAAAAAA!
  -Pičko jedna, šta si se usro. Nije to ništa, ljudima tuda vade bodljikav kamen iz bubrega-pa trpe.
  -AAAAAAAAAAAAAAA!
  -Ne vrišti pizda ti materina nego m'rš tamo, neću kupatilo da delim sa tobom. Kad si znao jebati, nauči i durati.