Prijava
 1.    

  On ti je k’o YU Grupa

  Pohvala kvalitetu ljudskosti u nekom čovjeku. On je neko za koga se podrazumjeva da je laf. Lafčina. Možda ga nekako i zaboraviš nabrojati kad nabarajaš najbolje jarane ali samo zato što se podrazumjeva da je dobar i da to svi znaju. Jebi ga, aksiom.

  Lik je skroman, biće zadovoljan ako ima šta pojesti , popiti, prespavati na suvom, i pojebati nesto s vremena na vrijeme. A on ima sve, iako nikad nije mario za tim. Radio kako misli da treba i punim srcem uvijek. Ima dobru ženu, lijepu, pametnu i kreditno sposobnu, i tovar djece, i posao u javnom preduzeću. Pozajmiće ti pare koje nema ali će ih nabaviti za tebe. „Vrati kad budeš imao“. Da je živ Toma Zdravković bi se družio sa njim i posvetio bi mu pjesmu. Ali nije, jebi ga. Zato ima JU Grupa. Kod njega je uvijek pun astal svega kad su prijatelji u pitanju. Dobar je, ali nemoj ga zajebavati jer će ti u suprotnom prekršiti ljudska prava, sienenovski rečeno.

  Zašto k'o JU Grupa? Pa jebi ga , „ili živiš rokenrol ili ne znaš šta je to“! Ljudi praše 40 i kusur godina i nemaju loše pjesme i loše odrađene svirke. Analogije radi, kad bi pravio poređenje rok scene u bivšoj Jugoslaviji i ulogu JU Grupe u njoj, mogao bi je uporediti sa ekipom Milana koja je skoro harala zelenim terenima. Imao bi Točka i SMAK kao Pirla, Džonija i Azru kao Kaku, Neleta i Zabranjeno Pušenje kao Inzagija, Cane i Brejkersi kao Gatuzo, i da ne nabrajam dalje, JU Grupa je Sedorf. Nije u centru pažnje, ali je mastor zanata, savršen. Kako je svojevremeno Anćeloti izjavio za Sedorfa :“On je kao mašina, donesem ga na utakmicu, uključim kad se utakmica završi, isključim.“ Sve bez greške.

  Eto kakav je to čovjek. Ko JU Grupa.