Prijava
 1.    

  Ona nema dno

  Svaka muška osoba koja ode na posao, a pritom je iznurena bilo od pijanke prethodne večeri ili zato što je prehlađena, uvek može od svojih za zajebnciju uvek spremnih kolega očekivati ove reči.

  One aludiraju na seks i na vaše, jelte, udarničko-junačke "muke" da se dokažete kao Kazanova bez premca, kao rasturač koji je opakiji od Rokoa Siferdija.

  Iznurenest, koju oni indentifikuju sa vašim krevetaskim pustolovinama, prestavlja (iz njihovog ugla posmatranja) rezultat vaših (bezuspešnih) pokušaja da nađete dno, da budete junak svoje verzije Žil Vernove knjige "Put u središte zemlje".

  Mlađi kolega dolazi na posao, sav iznuren jer ga temperatura lomi već treći dan ,a ne sme na bolovanj jer je uzeo dvogodišnji kredit koji još nije isplatio. Starije kolege, njih dvojica, piju kaficu i samo ga posmatraju. Dok se ovaj mlađi stapa sa stolicom i lagano srče već skuvanu kafu, najstariji kolega kreće sa konverzacijom.

  Najstariji kolega: "Šta je mladino, što si tako iznuren?"

  Mlađi, bolesni kolega: "Ma, slomljen sam za medalju. Već treći dan me lomi temperatura. 38 sa 6, i nikako da je skinem."

  Drugi stariji kolega: "More, sumnjiv si mi ti nešto. Tako mlad, a tako iznuren, i još od temperature. Nije nego, il' si pio, il' si jebo, pa si preter'o."

  Najstariji kolega: "More, ja mislim da je on jebo, pa se precenio. Znam da ne pije puno, a znam i da je za onom malom odlepio kao školarac neki. Sigurno si ti mali sinoć krenuo udarnički, dno si kao rudar tražio. Eeee, mali, mali, nema ona dno, nema. To što ti tražiš, toga nema. Zato ti i jesi tako iznuren i tako izmoren. Iscedila te mala, samo tako."

  I, naravno, iz zaključane fijoke sa vadi flajka sa domaćom dunjovačom, da se "proslavi" otkrovenje i da se temperatura skine.