Prijava
 1.    

  Ortakova partibrejker devojka

  Žensko, na dve noge hoda i aktivno userava svaki provod koji je jedva počeo da se nazire. Devojka sa kojom je vaš ortak neretko samo zbog seksa; zla hud je htela da cenu ta dva snošaja nedeljno plaćate i vi kada dođe do fenomena poznatijeg kao izlazak uveče.

  Ortak & partibrejker devojka i ja;

  Izbor mesta izlaska: 2 muška glasa za to i to mesto, partibrejker devojka ulaže veto jer je mesto "zadimljeno" a muzika "preglasna"

  Spuštanje sidra na nekom mestu protiv koga su bila oba ortaka; jedan ženski glas je bez problema presudio u svoju korist.

  Ortak pali pljugu - Markooo, jesmo li rekli da treba da ostaviš taj otrov, znaš da se gušim od toga, dobijam ospice.....

  Ortak naručuje pivo - Markoo zadrži se na jednom, neću da mi smrdiš od tog zidarskog pića kasnije.

  25 minuta posle ponoći, ortak uveliko na biter lemonu koji ne valja jer je "gazirana hemija"; - Markoo, sad će pola 1, ide mi se kući!

  Celih 10 minuta kasnije, povratak na gajbu, ništa od pljeskavice jer goji kad se jede u to doba. Partibrejker devojka je sigurna da se ortak vraća na gajbu, pravo u krevet posle pranja zuba, jer ima nameru da ga zove na fiksni za dvadesetak minuta.

  ***

  Ortak i ja se rastajemo ćuteći, pognute glave. Ponovo nas sitni subotnji sati nas zatiču trezne, na rastanku umesto rukovanja mu poručujem:
  "matori, mnogo si bolji bio dok si gledao porniće i drkao".