Prijava
 1.    

  Osamnaesti rođendan

  Poklonite mi nju za osamnaesti rođendan, ali njen osamnaesti rođendan !

  Premijer Italije Berluskoni: Vidiš onu malu tamo?
  Premijer Češke Topolanek : Onu tamo? Vidim.
  ...Berluskoni: Poklonite mi nju za osamnaesti rođendan.
  ...Topolanek: Kako bre?! Pa ti imaš 4x18 godina !
  ...Berluskoni: Ovnu jedan, pa za njen osamnaesti rođendan ! Aj da se kladimo u po dvajes banki da ja ima da joj iskeširam za žuraju, i da ja ima da budem počasni gost ;) ..... u njenom šesnaestercu ;)

 2.    

  Osamnaesti rodjendan

  Slavlje epskih razmera, slično svadbi samo bez one druge polovine. Restoran posebno ukrašen roze balonima, ako žensko slavi, plavim ako je u pitanju muško. Baba je već naručila "Srećan ti rođendan, sunce moje drago" i upala odavno u trans uz hit Nedžada Eskovića. Domaćin, obično ponosni otac, ide sa čašicom rakije koju je ostavio njegov pokojni đedo onomad pred Prvi rat i nazdravlja s gostima. Kum, raskopčane košulje baca čaše i vata kumu ispod stola... TAJAC. Izlazi pevaljka naprćenih sisića i uz par lepih reči po želji porodice Petrović peva evergrin "Punoletstvo". Društvo mladog nam slavljenika/ce je uz Milovana i kolektivno mu drže glavu dok povraća tek pojedeno predjelo, a dva posmatrača se klade u pljeku da će u njegovom izbljuvku pronaći nesvarenu urnebes salatu i to sve onako u loptici kako stajaše na, sa ukusom, dekorisanom ovalu.
  Sve u svemu, i ovce site i vuk na broju ili kako god. Najviše se popilo crnog soka od bezalkoholnih pića, a po glasu stručnog žirija: strina, tetka, ujni, najbolja je bila torta "zvezdana prašina" od Cace iz Švajcarske.

  P.S. Ulaznica za ovu vrstu manifestacije je obično 50e, a može i više po porodici i umešena torta, po mogućstvu čokoladna ili od sezonskog voća.

 3.    

  Osamnaesti rođendan

  Proslava punoletstva iliti nečijeg ulaska u svet 'odraslih'. Žurke uglavnom liče na sve, osim na to. Pola njih do ponoći već ne zna ni gde je došlo ni zašto, slavljenici često znaju da se negde zagube mortus pijani, a ostali su tu na granici. Naravno, ima tu i treznih likova, ali slabo, a oni i nisu nešto posebno zanimljivi, budući da glume 'glas razuma'. Žurka na kojoj muvanje ide po principu 'svako sa svakim', a neki od potencijalnih parova znaju i da zaglave po mračnim ćoškovima.

  Žurka na koju možeš da dođeš i nepozvan, i da ne znaš nigde nikoga, ali da se ipak najedeš, napiješ i dobro provedeš. Pod uslovom da se sećaš svega kasnije. I da na vratima ne stoji neki sekjuriti (vidi primer).

  Marko: E, desi brate, š'a ima?
  Mile: Ma, bježi, bio kod Saleta sinoć na osamnaestom, ne znam kako se zovem. Otišao sam oko devet, cirkao do dvanaest i merkao neku malu. Onda mrak. Posle sam se probudio u kolima negde u pizdi materini, sa nečijim broj telefona na podlaktici..

  -----

  Djuro: Pa de si, nije te bilo sinoć u gradu?
  Nenad: Ma, pusti me u pizdu materinu, krenuli sinoć i usput naišli na neki osamnaesti. Ja reko' ajde da vidimo šta ima, a ono slavi ona mala iz komšiluka. Mi da ćemo ući, kad ono tamo napizdila se njena keva na ona vrata, ne da ući, jebem mu lebac, ko da se droziraju tamo unutra..

 4.    

  Osamnaesti rođendan

  Noćna mora svakog pedofila.

 5.    

  Osamnaesti rođendan

  Datum kada vam ističe garancija. Postajete prepušteni sami sebi (šatro), a onaj kome ste do tada bili prepušteni još vam to nabija na nos.

  -Ćale daj neku kintu idem sa društvom do grada?
  -DRŽI, NA, IŠ, BEŽ' mog'o bi i da zaradiš sine, sad imaš 18 godina, nisi više mali.
  -...
  -Kad dolaziš?
  -(juče dolazim, sa ovim što si mi dao ne bih mogao ni kod kuće pošteno da se najedem)...

 6.    

  Osamnaesti rođendan

  Početak razdoblja u kojem možete raditi sve ono što ste radili i sa 13 godina, samo legalno!

  -Gledanje kućnih (čitaj: jahtaških) dokumentaraca o pop divi Severini Vučković na raznim video sajtovima po internetu!

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------

  -Posećivanje raznih Javnih kuća po ekslurzijama u Češkoj!

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------

  -Gledanje filmova na TV-u posle 10

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------

  -Izlaženje u grad posle 12