Prijava
 1.    

  "Pa ne znam" devojka

  Najčešće je Vaga u horoskopu, ali ne nužno. Pre nego što se na bilo šta odluči, premišlja se, preteže čas na jednu, čas na drugu stranu, merka u glavi, nije sigurna šta joj je bolje činiti, razmatra opcije i zamišlja buduće situacije. U njenim mislima se odigrava savršen scenario, kome ona teži u nesavršenom životu, ali ga nikada ne ostvaruje. Melanholik je ili flegmatik po prirodi.

  Živi polako ali nažalost, ne i kvalitetno, iako je kvalitet ono čemu teži. Teško odabira, a posle svakog izbora se kaje jer misli da je možda druga opcija bila bolja. Nikada nije zadovoljna.

  U njenoj okolini vreme se zaustavlja, svi samo na nju čekaju. Ponekad od stida odluči šta bilo, crveneći, samo da ne zadržava ostale. A opet nekad namerno neće da je požuruju i kaska svojim tempom, na opštu nervozu ostalih koji je u sebi proklinju i nazivaju komplikatorom. Njen nadimak je "oće kaki-neće kaki".

  U prodavnici se troumi između ražanog, integralnog i poluintegralnog hleba. Kasni na časove ili na posao jer ne zna šta da obuče. Često traži savet drugih ali na kraju odluči po svome. Nije sigurna da li da se javi kada zna odgovor na pitanje, ili da ćuti. Da li da izađe u grad ili ne. Da li da pije kolu ili pivo. Obično poslednja naručuje piće za stolom dok svi zure u nju, gledaju na sat ili lupkaju prstima.

  Njeno ponašanje nervira njene drugarice, ali joj, mada nesvesno, donosi veliku prednost kod suprotnog pola. Stidljivost, zarumenjenost, blagost i nesigurnost, podstiču momke da pomognu u donošenju odluke umesto nje, da se osete važnima.

  Najčešće provodi život pored energičnog rmpalije koji odlučuje sve umesto nje i neprestano je požuruje, ne dozvoljavajući joj da misli. Živi sve brže, ali po tuđem taktu i tuđim merilima. I dalje ne zna... Da li je sve moglo biti drugačije.