Prijava
   

Pasta broj dva u svetu

Iliti nešto što ne postoji to jest', što je nemoguće. Ako ste nekada videli reklamu u kojoj se pasta reklamira kao "pasta broj dva u svetu", ne samo da zaslužujete besni felacio od devojke čije su usne u prošlosti lečile sidu, nego možete umreti srećno, budući da ste jedina osoba na svetu koja je prisustvovala tom fenomenu. Takođe ste i najveći zločinac u istoriji, budući da ste doveli do implozije vremensko-prostornog trajanja i urušavanja dimenzija i time izvršili masovni genocid nad sveukupnom vasionom. Bravo.

Bogatić, 2032. godine, grešni Miloje gleda televiziju.

" Srbiji neće biti postavljani dodatni uslovi-bzzz- 23. sezona serije "Gumušmuš: Povratak u Anadoliju" će biti emitovana-bzz- Novak Đoković osvojio turnir gerijatrija 2032- bzz- Lepa Brena će održati koncert u svojoj bolničkoj sob-bzz- Ostanite poslije na emisiji "Veterani mira koji su odrastali uz veterane mira". U nastavku "Velikosrpska agresija: Prijeti li nam pono-bzz- Biljana Srbljanović objavila knjigu-bzz- Naša pasta, koja je druga najbolja u svetu- večna tišina i ništavilo.

Komentari

Хвала, Профо.:) Овим бих се хтео захвалити Милици што ме је перспирисала својим насумичним коментаром који сам негде прочитао. МИЛИЦЕ, ТИ ИНСПИРИШЕШ!

Au koliko gotivna defka.
To je ustvari taj biblijski smak sveta +

Ахахахахахаах, Геско, сабио си! Свака част!
+++++

Realno, odlična defka. +

Ољуштио си је!

Ољуштио си је!

Надам се да је то комплимент. :D