Primer za prepričavanje

Granon 2010-04-21 08:44:33 +0000

"Ja imam kurčić, moj brat kurac, a tata kurčinu."

Objašnjavala sam sinu prideve i poređenje: nit' me slušao, nit' mu je to bilo jasno.
Zatražila da nađe neki primer.

9
51 : 8
  1. Ne da ti ga je našao...
    +

  2. ahhahahahaahhahaahahahahahahahahahahahahahahah

  3. Nisam se ovome nadao od tebe.Čak i ja izbegavam da pominjem dotične izraze u svojim definicijama.

  4. ma dobro je ukapirao...zamisli da je reko ja "imam kurcinu, brat kurac a tata kurcic" ...++

  5. Električaru, trebalo mi je pola godine da se "oslobodim" i citiram svoje dete. Ovo se desilo pre 4-5 godina, ali su retke prilike koje nismo iskoristili da prepričamo dogodovštinu.

  6. Au, Majo, ne prestaješ da iznenađuješ.

  7. уф бре....мајо имаш 50 година а овакви ти изрази излећу из уста...не можемо тако у европу ;)....стави бар звијездицу на неко слово да не буде толико вулгарно...

  8. Ja i dalje mislim da ovakve stvari nisu za sajt.Možda sam ja jedini koji to misli,ali šta ću kad sam takav.

  9. ma ti si mi sav fin...

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.