Prijava
 1.    

  Propičavanje

  Sastavni deo psihološke igre koju lepa i/ili zgodna devojka igra sama sa sobom - to je dakle karakterističan, brzi hod devojke, osmišljen tako da koristeći faktor iznenađenja, blitzkrieg, za najkraće vreme proizvede najveću štetu na ženskom mozgu i ostavi najjači utisak na muški (mozak). Dakle, devojka prvo mora da se potrudi da izgleda što izazovnije (što ne isključuje "kežual-sad sam izašla iz kreveta izgled"), a zatim propičavanjem šalje poruku onome kraj koga prolazi da ona u stvari ne želi da je iko odmerava, jer joj je tobože neprijatno koliko dobro izgleda, ali "takva je po prirodi i šta se tu može". Time ona naravno postiže cilj igre, a to je da je svi nezaobilazno primete. Devojka koja propičava dakle sebe vidi kao izuzetno zgodnu u tom trenutku. Dodatne mere koje može da primeni kako bi propičavanje bilo žešće su: manje ili više prozirna odeća, grudi bez brusa sa bradavicama koje se ocrtavaju, itd. itd.

  Primer 1.
  Dva ortaka sede u kafiću: "A bre Vasiću batali te poruke više, š'a ima stalno da joj odgovaraš? Kak'e su dve sad propičile - ništa ti b'ate ne vidiš više! Ne valja ti to, kad ti Mitke kaže...".

  Primer 2.
  Dve ortakinje idu ulicom: "Molim te jesi videla sad ove dve što su propičile? Seljankuše! Kako bi im ja jebala mater!!!".