Prijava
   

Rebelde

Još jedna u nizu serija, nastalih kao posledica eksperimentisanja španskih scenarista, koji su odlučili da već godinama poznatu radnju, koju su redovno iznosili stariji španski "glumci", prenesu na mlade nade, verovatno potomke istih. Sa trećerazrednom umešnošću, znanjem i talentom, kao i usiljenim osmesima i naravno - veštačkim suzama, ovi "umetnosti okrenuti" tinejdžeri, mogu izazvati u posmatraču samo izvesnu dozu sažaljenja ili nekontrolisanu potrebu da promene kanal. Svrha snimanja ove serije je ukazivanje na "urbano-patrijarhalno" vaspitanje španske omladine.

Komentari

Meksikanci ivo, Evropski Španci nemaju veze sa tim smećem.

Kako god. Svi su oni isti.

Ivo,druze moj,u pravu je Iron man,velika je razlika izmedju Spanaca i Meksikanaca,licno sam se uverio gledajuci neke spanske filmove.A sto se tice Rebelde nemam primedbe,potpuno si u pravu.

Svejedno, postoje 2 verzije: španska-Erreway i meksička-Rebelde. Pošto ne pravim razliku u kvalitetu, jer smatram da su obe serije bezvredne, ovom definicijom sam obuhvatila i jednu i drugu, s obzirom da su sa apsolutno istom radnjom i temom, a različitim glumcima.

Smeće od TV-a! Skupina retardinja koji samo plaču (jer su bogati), i pevaju (a nemaju pojma)!

sem toga Rebelde je Argentinsko smeće
Argentinsko smeće: puno više frfljanja, gadne frizure, pokušavaju napravit nešto za puknit od smeha (al im ne ide)
Meksičko smeće: puno više perika i umetaka u kosi, manje frfljanja, puno šminke..

Nemojte pricati o stvarima koje ne znate.