Prijava

legendarno. gde me pogodi s vikinzima. pa jos si i Erikovo ime stavio na staronordijskom. svaka ti se dala, majstore. +

umalo da dam plus (jer se prepoznajem u definiciji, operisan sam od lopte)... onda primetim da si Farska ostrva upotrebio u negativnom kontekstu. jes' da nisu neki fuZbaleri, ali... kao da je to bitno :)

ko ti bre preti? ja ti kazem. shvati to kako hoces. na kraju krajeva, boli me bre... niko te nije pitao za misljenje, covece. ko si bre ti uopste, dos'o ovde da se vredjas i da seres o necemu o cemu pojma nemas. 'leba ti, oko cega se ja cimam i s kim se ja raspravljam... goni se bre u pizdu materinu i ti i tebi slicni. jebite se svi na gomilu. toliko od mene.

http://www.youtube.com/watch?v=6WZNyxo1fgQ
iako je punk, posluzice.

"pazi molim te, metalci"
sta bi to trebalo da znaci? "karakondzule na majicama", kazes... pa, buduci da su "seljoberi" koje pominjes tako niski oblici zivota, polu-ljudi koji imaju srece vec ako im je IQ priblizan broju cipela, mislim da su "karakondzule na majicama" dovoljne, nista nam vise i ne treba za polu-majmune, slabe volje i slabe svesti.
doticni "brutalni metalhead" ne odgovara na provokacije na ovaj nacin. nesto takvo bi morao da mi kazes u oci da bih te shvatio ozbiljno. iako si, vidim, poceo da vredjas (bez razloga, osim ako pripadas "seljoberima" koje pominjes) nema logike da odgovaram na isti nacin, jer se ti i ja u suprotnom ne bi razlikovali, a bas tu razliku sam pokusao da opisem u ovoj definiciji. mozda je malo hejterska i sa dosta stereotipa, ali objasnjava dosta toga.
no, dobro. idi ti lepo u teretanu, ili na pivo od brusnice, a nas ostavi na miru, i za tvoje i za nase dobro. pozdrav.
'brutalni metalhead"

@Groka
hahahahahah... "on se kuha, boli ga ku*ac"... :D

ima i gore muke. kad ne pisas celo jutro da bi mogao tad, a onda krenes ko iz cisterne... e muka je prestati kad se napuni epruveta... +

uuu elektricar izvini, nisam video... nexstosic, teske reci...

#958
+2813
50
definicija