Prijava
   

Spavači

Bus kontrolori u civilu.

A: Matori jesi otkucao kartu, onaj debeli mi deluje kao anderkaver.
B: Ma gde, sad moraju svi da nose prsluke, nema više spavača šta ti je.
C: Ajde momci karte na pregled.
A: Jesam ti rekao, jesam rekao...
B: Pičko rekao si za onog debelog, a ovaj je sve vreme iza nas.
C: E momci drkam vas, nije kontrola, slušam šta kenjate, moradoh da vas iscimam.
A: Jedi govna.
B: Puši kurac...

   

Radi i na crveno

Krajnji stepen negadljivosti muškarca kad je seks u pitanju. Obično se radi o osobi koja je frazu "od birača nema jebača" shvatila isuviše ozbiljno, pa ne bira šta će se naći na njegovom seksualnom meniju i pod kakvim uslovima.

- Ajde, samo malo da ga umočim, smrznuo se nešto jadničak, samo malo da ga ugrijem, molim te...
- Ma bježi tamo, nisam raspoložena!
- A de, samo malo, čisto da se prisjetim kako to izgleda...
- Ma ne mogu, dobila sam, nema ništa od toga!
- Slušaj, miko, radi majstor Dragan i na crveno, samo se prekrsti i pomoli Bogu. Ajde, skidaj gaće, nemoj fosna da radi!

   

Gard

Položaj kojim skrivaš svoje pravo lice.

   

Ima jači prijem nego šut

Drvo od igrača. Fudbalske sposobnosti su mu ravne apsolutnoj nuli. Toleriše mu se i to što ima jedan i po dribling (polubiciklicu - pre neki trotinet), i što je brz kao Čava kad se zagreva pored leve aut linije, i što ima centaršut malo bolji od Mileta drvoseče koji nabaci loptu na školu bez da se zaleti, al' majku mu poljubim prijem valjda može da se nauči. Jebote, nisi talentovan, gura te neko, al' ako mogu Moša i Tirke jaje (ne levo, ne desno - kuvano) da žongliraju, mogao bi i ti da naučiš da ne plasiraš loptu trin'est jardi dalje nakon dodira sa njom.

Šut je posebna priča. Obrnuto srazmeran je jačini kojom dotični demonstrira umeće, poput Pinokijevog, prijema. Dovoljno je da se pogledaju napadači ovih naših dunstera, i sve će vam biti jasno. Poznavajući sposobnosti srpskih centarfora ali i golmana, pomislio bi čovek da su tereni u našoj zemlji namerno u lošem stanju, da bi se pojavila koja džomba ispred gola, a samim tim bile i efikasnije utakmice.

Sjajan pas! Međutim lopta beži Dejanu Lekiću, koji se nalazio na ivici šesn'esterca, u gol aut. Ovo će se voditi kao naš prvi šut, koji je ipak završio van okvira gola.

   

Cipiripi jezik

Posprdni, ali sa realnom osnovom, naziv za dalmatinski jezik. U reči "cipiripi" svako drugo slovo je "i" pa su paralele jasne, uostalom i ova reklama je najverovatnije nastala kao gargija Dalmatincima.

-Izvini dički, di li bi mi hti pisidit pinkili?
-Nibi.
-Pi zikij?
-Ziti šti sim Srbin pički ti mitirini istiški.

   

Pampers

Rizla za bebu.

-Mislim da se mali usro. Smotaj ga ponovo.

   

Gejmerska konfiguracija

Dovoljno je jaka kad zimi moraš da otvaraš prozor da bi rashladio sobu.

   

Podiže penziju popodne

Kontraš . Lik koji radi sve suprotno od onoga što je nepisanim pravilima društva propisano.

- Jebo te komšiluk. Sad mi srao neki deda što sam parkirao dole ispred zgrade. Kao nije moje to parking mesto ...
- Onako oniži , proćelav ?
-Aha.
- Ma pusti ga . Taj podiže penziju popodne . Čovek kontraš. Gde god da si ga parkirao, ne bi valjalo...

   

Štemajz

Tetovaža, ali ona zelena, vojnička ili zatvorska. Radi se običnom iglom i najjeftinijim tušem. Specifične su po tačkastom načinu crtanja, crteži su nepravilni, a obavezno su tu i neki datum ili ime.
Inače, štemovanje je obijanje i bušenje zidova zarad postavljanja neke instalacije. Krvav posao, koji obično rade fizikalci ili majstori pripravnici.

-Maćoreei! Divi što sam radio tet! (zadiže majicu) Do jaja, a?
-Ne shvatam...
-Š'a ne svataš?
-Što bi neko tetovirao Jetija na levoj sisi?
-Idijote, to je Čiča!
-Auuu, kakav štemajz!

   

Ona džukela

Tako se zvala keruša Mila pre nego što su joj odsekli noge.

   

Sportski gest

Glumački akt sportiste dostojan Zlatnog Lava koji se izvodi isključivo pred kamerama na terenu pred što više gledalaca radi samopromocije i skretanja pažnje, a koji je kasnije umiksovan sa sličnim samoreklamirajućim bravurama bardova sporta na YouTubu uz melanholično - optimistično - tugaljivu muzičku podlogu. Izaziva knedle u grlu, drhtanje donje vilice i suze ponosnice kod emotivno nestabilnih osoba.

- Ibro, što ne obiđe onog klinca, javili sinoć za njega... trebao si, to je dobro za imidž.
- A, mrzelo me.

   

Sagradi sto mostova, a popuši jedan kurac i nikada nećeš biti mostograditelj, već pušač kurca

Stara, mudra rečenica kojom se možda i najslikovitije objašnjava pojava da ćeš bez obzira koliko si dobrih stvari uradio nekada, uvek ostati zapamćen po onome što si zasrao jednom, i to debelo.

Neka si i sto riba spavao, dovoljno je jednom da kresneš u bulju i automatski si peder. Nema ti spasa.

- De si matori, sto godina.
- Ćao Sale.
- Opaaaa i dalje se furaju merdevine a? Je l' još ideš okolo, pentraš se na prozore i snimaš pičke kako se skidaju?
- Alo matori, imam ženu i troje dece sada. To sam radio sa četrnaest godina.
- Ma važi, a merdevine?
- Radim kao moler.
- Sve ti verujem. Nisam ti ja žena da me ložiš kako si moler. Još voliš gledaš pičiće kako se skidaju a?
- Beži bre u kurac budalo.
- Ozbiljno. Godinama te već zovemo Đole Rašomonac. Pa bio si u zatvoru zbog toga.
- Kad bre?
- Pre dve godine valjda. Šest meseci.
- Bio sam u Rusiji, radio sam na građevini debilu.
- Eto vidiš. Sagradi sto mostova, a popuši jedan kurac i nikada nećeš biti mostograditelj, već pušač kurca. Tako to ide.

   

Kafana

Nedosanjani san kafića, klubova i drugih fensi mesta za provod. Normalno, nikad čist stolnjak. Normalno, za stolom sve četiri različize stolice. Normalno, aluminijumska piksla (sa staklenim gosti razbijaju glave). Normalno, gazda i kelner su jedna te ista osoba i, takodje normalno, iz kuhinje miriše gulaš. U početku se ne vidimo od dima, a kasnije... Ni ne pokušavamo da se vidimo.
Šteta što je takvih mesta sve manje.

   

Molotovljev koktel

Poruka u boci, konkretna i vrlo jasna.

   

VW Lupo

Autić napravljen od viška delova golfa 5 i pasata 5+ , kažu da je najštedljiviji auto niže klase veoma popularan medju gey populacijom ( sa ipsilon). Pošto dotični automobil ne poseduje servo kao ostali iz njegove porodice uz uživanje u vožnji dobijate i snažnije bicepse.

   

Mali štediša

Automobil od 700 kubika. Ili 950. Može i 1.045. Tri cilindra. Mali, skladan, kompaktan. Nizak, aerodinamičan. Ali sa dovoljno prostora, iznenađujuće. Spolja ne izgleda tako...

Nečujan. Po drumu prosto klizi, uz minimum napora i isto toliko goriva. Rezervoar od 25 litara. Više mu i ne treba.

Poslednji prijatelj ove napaćene planete. Drug svih amazonskih prašuma, uzdanica svakog malog delfina, svakog slijepog miša, svih onih vrsta koje smo tako bezobzirno zgazili i doveli na prag opstanka.

To bi bilo to. Dovoljno. Treba biti svjestan, osviješćen, prosvijetljen. Realan.

A ja? Nemam ništa protiv, sve dok štedi u svoja četiri zida. Jer, ako se nađe meni na putu biće zgažen.

   

Tačno je...

Sirotinjsko korišćenje hotlajna.

- Ljubavi, jesam ti nedostajao?
- Tačno je...
- Volela bi malo da se poigramo?
- Tačno je...
- Voliš moju kitu, je l' da? Još uvek ima ukus banane?
- Tačno je...
- Tako, takoooo! Daj sad malo zguza, sam ga tačno nacentrir'o?
- Tačno je...
- Bi li sad malo nasela čiki?
- Tačno je sedam...
- To, tooo, tooooooooo...
- Tačno je sedam časova. Sedam minuta. Pedeset sekundi. Tu-tuuu

   

Kako sam proveo letnji raspust

Definicija pisana za turnir Pačija škola
  

Pitate me kako sam proveo letnji raspust? Pa za mene bar znate, nastavnice...
Dobro, znam da je tema ista za sve, ali ako sam kao i svi zašto sam samo ja morao da dolazim u avgustu i izigravam kretena pred komisijom i vašim preplanulim telom?
PITAM ZAŠTO!?
Kakva blamaža. Čime sam to zaslužio? Zar u silnim porukama koje sam vam slao tokom cele godine niste našli bar zrnce pismenosti dovoljno za prelaznu ocenu? Zar niste shvatili koliko mi se sviđate i da sam u stanju da uradim sve za nas? A bio sam spreman da prestanem da vas pratim, znam da to nije pristojno, niste odmah morali da obaveštavate moje roditelje. Mislio sam da vam moja pažnja nešto znači. Ima svakakvih manijaka, znate i sami, išao sam iza vas da budem siguran da ste bezbedno stigli kući.
A kako ste vi proveli letnji raspust, Ivana?
Na Zakintosu, jel? Napravili ste i mali bazen u dvorištu, malo kičast za moj ukus, ali dovoljan da ne morate da idete i na more. Bacanje para ako mene pitate. Bolje da ste popravili onaj prozorčić pomoćne prostorije na južnoj strani vaše divne kuće. Čak i kad je zatvoren dovoljno je da šrafcigerom malo zadignete krilo, otvara se bez problema. Mogao je neko da vam se ušunja u kuću dok se vi bezbrižno sunčate na plaži. Razumem da ljudi žele da se odmore od televizije, društvenih mreža i političkih dešavanja, ali lap-top bar ne zauzima previše mesta, mogli ste da ga ponesete. Tu su vaši privatni podaci, slike, snimci, može svako da otvori, pogleda i šta onda? Tu su i sva vaša ćaskanja preko Skajpa, sve šifre koje koristite, sve poruke koje ste poslali ili primili. Badava vi obrišete poruke, ako vam je neko prethodno ubacio program ki-loger koji sve beleži, kao crna kutija, svako slovce koje ste otkucali. A to je mogao da učini bilo ko, donosili ste par puta isti lap-top u školu i ostavljali ga u nastavničkom kabinetu, čak i kada je kabinet bio prazan.
Pitam se zašto se obrisali sve poruke koje ste razmenjivali sa nastavnikom muzičkog ako vam je ''toliko bilo lepo'' na Perućcu, i kako ono već rekoste ''simfonija za sva čula''? Obrisali ste i slike koje vam je slao? Lepo ste ispali, nije trebalo da ih brišete. Niste se mnogo obazirali na to što nije bilo spasioca na mestu gde smo se mi, učenici, kupali? Vaši i Bahovi aktovi su mnogo bitniji od naših života, jel tako?
I šta sad Ivana, ispada da samo ja imam slike, ljubavne poruke, mini klip iz tuš kabine, a vas dvoje ste sve obrisali? Za Baha doduše nisam siguran, mada vam je obećao, lepo je napisao tamo da je dva puta proverio i potvrdio vam da je očistio Risajkl bin.
Šteta bi bilo ne podeliti materijal sa vašim mužem, recimo? Šta kažete na to? I njega ste u neku ruku izneverili, ne samo mene.
Ja ću vam oprostiti ako mi ovog puta date četvorku, a za ostalo ćemo se dogovoriti posle časa.

   

STR "Pamti dobro"

Radnja na Banovom brdu sa najjačim imenom na planeti.

Ko nije izvalio, nek brzo izgovori puno ime, sa sve ovim ''str''!

   

Karmin

Pseći polni organ u erekciji (pogledaj definiciju visuljka).

#824
+3317
116
definicija