Prijava

Пример ове дефиниције је као маљ који разбија главуџу створења које се одазива на име „Слобода говора”. Један плус је мало, а ни одабир не би био довољан.

Riječ je o djeci, što se da zaključiti iz razgovora dvojice komšija u primjeru. Izraz mladunčad je iskorišten radi zajebavancije gos. Bergase Vintertome.

Jel ovde rec o deci ili zivotinjama

MA ovo je jako cool..dodje Bob rock sa duplog i napise citiram,,najedi se toplix hladnix govana..to je cool ...

MA ovo je jako cool..dodje Bob rock sa duplog i napise citiram,,najedi se toplix hladnix govana..to je cool ...

Slepac bićeš ceo život. Kod vas takvih vazda nešto ne može, ne ide, neće, koči, jebe itd. Kakve su ti misli, takav ti je život, možda je fraza ali je istinita

Definicije su ti kao da ih je evnuh pisao. Fali onog obrtnog momenta, fali stila, fali humora, nema šarolikosti, nema originalnosti, konkretno rečenih istina, ne drže pažnju, naporne su za čitanje, ženskaste su.

Kao neka homogena masa govana, svuda isti, jednolični materijal. Nema ti spasa, izgleda. Tužno

Koliko si fejk, da li si svestan toga. Nisam uopšte zadovoljan ni ovom definicijom, a ni tvojim ponašanjem. Kako sad odjednom "skini mi se s kurca", a mesecima se penješ na isti? No no, ne funkcionišu tako stvari, dječače dragi. Sad bi kao žena neka da ostaviš stvar na pola posla i povučeš se, i to kad je najgušće. Pičko malena.

Ne vidim da uvidjaš da su tvoji pokušaji povredjivanja drugih, zapravo samopovredjivanje i autogolovi, nemoj to da radiš sebi molim te. Ponašaš se kao mala zlobna bičarka koja laje na čoveka poštenog domaćina i gospodina, pa kad joj on uzvrati stostruko jednim udarcem, ona počinje da se gubi, srlja grlom u govna i povlači.

Dakle, moraš sada trpeti karanje ako želiš da sačuvaš poslednju trunku dostojanstva koju ti nisam oduzeo. To je sudbina malih, zlobnih bičarki. Umesto da budeš dobra domaćica i tako mnogo bolje prodješ u životu, ti si odlučio da budeš lajava kučka, a lajavu kučku iskaraš, isprskaš joj se po faci i zaboraviš da postoji. Takva sudbina i tebe čeka.

Još jedna loša vest po tebe je da sam strpljiv čovek i da ću te dozirano tovariti. Natenane. Sa guštom

banovan do 06.06.2051. 19:20
?
+1729
88
definicija