Prijava
   

Rimsko pravo

Isto što i srpsko, pokažeš rukom.

- Majstore, đe koloseum?
- Kolo...šta?
- Koloseum? Ono okruglo?
- Aha....samo pravo!

Komentari

ahahaha što ovako loš skor

Dobra zajebavancija! Plus.

Skor je ovakav jer ljudi žele da čitaju ozbiljne stvari, ispeglane, sa lepo odvojenim pasusima od kojih svaki govori istu stvar i podužim primerom koji negde nasumično ima umetnutu reč iz naslova, iako kao celina i nema neke preterane veze sa temom definicije.

kao što je ona tvoja glupost od juče imala solidan skor?

Sad ima još bolji.

Meni se ne dopada uopšte, ne volim te igre reči koje ne postoje kad se izgovore, pošto im je akcenat različit (tzv. nepravi homonimi). Igra reči, po meni, mora da ima i razgovornu varijantu. Ovo nekome da ispričaš samo bi te belo pogledao.

ne sumnjam, agilni, takva su vremena došla na vuku.
bulgi bre, to bilo šizenje juče...

ne volim te igre reči koje ne postoje kad se izgovore

Ja volim. Naslov te navede da pomisliš na jedno, već pri čitanju definicije sam još jednom u sebi ponovio akcentovan drugačije (što nema veze sa onim što sam pomislio, ali itekako ima veze sa onim što piše i što je izvedeno simpatično).

Uostalom, toliko definicija postoji koji naslovom navode na jednu stranu, a kasnije na drugu (ne govorim o pravim, pravim, nepravim i nepravim homonimima), pa im se ipak oduševljavamo. To što ovde postoji i jedna "neprava fora", samo joj daje na zanimljivosti.

A ti onda nemoj da pitaš što ovako loš skor? Odmh se osetim prozvanim što sam dao minus pa krenem da objašnjavam od Kulina bana... ;)

Ljubav će ipak pobijediti, to je najvažnije.

ne mogu da ne pitam, bulgi, to je jače od mene...

само што римско право није римско већ византијско тј. цариградско :) Рим се са тим правом упознао 1000 година касније..

Ово ми делује као нека пошалица која би за публику имала слушаоце радио емисије колажног типа "Караван", с тим да не знам ни којим акцентом би морало бити прочитано да би било хахахаа схваћено.

Jebem ti majku u pičku