Prijava
 1.    

  RTS satelit

  Jedini kanal koji je gori od RTS1 i RTS2. S obzirom da je namijenjen dijaspori i sunarodnicima u ex-jugoslovenskim zemljama njegov sadržaj se zasniva na brilijantnim dokočicama Žike iz Žikine šarenice , vrlim i duhovitim opaskama Dejana Pantelića i na-vrh-glave-više Suzane Mančić,zatim obrazovnim programom u kojem djeca uče sve moguće replike iz flimova : Lude godine,Sulude godine , Kakav Deda takav i pradeda te Gidra Bojanić u svim oblicima , zatim tu su nezaboravni partizanski filmovi sjajne produkcije iz perioda 1956-1965 , nezaobilazna Milka Canić (doduše u reprizi).
  Politički dio sadrži i vesti i dnevnik i emisije za dijasporu gdje se razmatra izgradnja kioska sa hamburgerima u centru Zaječara (da ili ne naravno) te proces adaptacije mladih neiživljenih iseljenika koji kad ljeti dođu u Srbiju misle da su najveće face sa zapada koje priprosta omladina nikada nije vidjela (tj.njihove patike,majice,satove,automobile).
  Sportski program sadrži TV-ligu prvaka (u onoj mjeri kad je ugledaju Zvezda i Partizan znači-nikad) žensku odbojkašku reprezentaciju te najkvalitetnije muške šahiste.
  Uglavnom ovaj program nema ni jedan jedini film ili seriju ili emisiju koja nije produkcija RTS-a pa se cijeli kanal može s pravom nazvati TREZOR!