Prijava
   

SEKSUALNI MANIJAK NA KONCERTU

Su matore drtine koje idu od devojke do devojke na koncertu i ,,cesu'' se on njih, misleci da one to ne primecuju. Nakon nekog vremena menjaju mesto da ne bi bili uhvaceni. Ako odes da ga prijavis policajcima oni slegnu ramenima. Vidis ga (drzeci razdaljinu 1m) kako ide po masi i zastaje kod devojaka na neko vreme pa zatim nastavlja svoj obilazak. Kad dodjes kuci bacis svu odecu na pranje jer se osecas prljavo u njoj, kupas se tri puta, dodje ti da vristis i cudis se kako ga niko od likova nije primetio.

Kako ih prepoznati:
1.Neko se pribio iza tebe iako nije guzva.
2.Napravis korak napred on uradi isto.
3.Napravis korak desno on uradi isto.
4.Napravis korak levo on uradi isto.

RESENJE(tj. sta sam ja trebala da uradim):
Napravis korak u napred i potom se okrenes, raspalis mu pesnicu u facu, sutnes njegov gornji deo tela (da bi izgubio ravnotezu i pao) i pocnes da vristis:,,MANIJCE JEDAN!!!!''

P.S.Moja subota je prosla ,,fantasticno''

Komentari

Ima toga i po gradskom prevozu koliko god hoćeš...

QQ pa ti mene definisa...
Nije to lepo...

Samo počni da vrištiš da je manijak, on će da se zbuni a neki dvometraš koji živi u teretani će da pomisli da bi bilo dobro da ispadne džentlmen i pomogne dami tako što će da isprebija barabu.

Reci mu da imas sidu.

Nisu oni krivi - "jadni ljudi" - to je psihijatrijski poremećaj koji se zove frotaž (trljanje)! Ja sam jednog, ali bukvalno jebala u dupe, onom torbicom fasciklom u gradskom prevozu, čim je ON MENI okrenuo leđa! :)))

ja volim da vatam za dupe na koncertima. jao a tek u akvu kad izadjem pa se napijem ko svinja. a sise samo bodu. jao lebe jao projo.