Prijava
  1.    

    Službeni psi

    Čovekovi najbolji pomagači za uterivanje kvalitetne demokratske misli prema viziji i definiciji velikog brata. Deluju kroz nekoliko manje ili više plemenitih grupa. Najzastupljeniji su ulični kerovi, služe za brzo uspostavljanje reda na ulici, po potrebi nemilosrdni, spremni na upotrebu svih dozvoljenih i nedozvoljenih sredstava ulične borbe kako bi se sačuvala i teritorija i poredak.
    Nasuprot njima su rotvajleri, moćni, jakih zuba i stomaka, umeju da nanjuše i drogu i dobar dil, davno prevazišli ulične borbe.Vole da vladaju-ministri među psima.
    Između ove dve grupe su nemački ovčari, vrlo inteligentni i sposobni, ali previše vide-pa onda i mnogo znaju. A kako inače izgledaju kao da će svakog časa da progovore, rotvajleri ih potiskuju i teraju u prevremenu penziju.Zlatni retriveri su eksperti za drogu, ali su mnogo fensi i zgodni, a i to može da zasmeta -gazdu je strah da se ne osamostale. Zato žele da na njihovo mesto promovišu neke svoje rođake, pit-bulove i specijalne jedinice pit-bul-terijera, mnogo gluplje, ali idealne za zatvorene prostore koje je lakše kontrolisati kad ih držiš gladne-neki su već osposobljeni za medijski prostor , a ima ih i na netu.