Prijava
   

Srbi u Američkim filmovima (i knjigama Roberta Ladlama)

Najveći teroristi, ili plaćene ubice. Često imaju neku prošlost koja je vezana za rat u Bosni, kao da je to jedino što se dogodilo u našoj istoriji. Govore ruski, a ako govore srpski, onda je to najčešće "u pičku materinu" i "jebem ti mater" (najčešće sam viđao Sergeja Trifunovića, a to je uglavnom i jedino što kaže). Pobili su milione i milione Muslimana, iako njih nema ni dva miliona. Ponekad su i vođe mafija, lanaca prostitucije u VELIKOJ BRITANIJI...

Jedna američka glumica (ne sećam se koja, neka nebitna matorka) je, pri davanju intervjua, pobegla od novinara, čim je čula da je iz Srbije. Razlog? Čula je da smo bili u ratu sa Bosancima, izumiteljima njenog omiljenog jela - SARAJEVSKIH ĆEVAPA!

Onda sa mišljenjem da o nama misle sve najgore, odeš u SAD. Međutim, ukapiraš da ne znaju ni ko smo, ni gde smo, a oni koji znaju strašno gotive Sibirce.

Komentari

zbog sibiraca dobi + ja jednom kanadjaninu napisah da sam iz srbije (serbia) a on zape siberia gulag rusky camps

Imaju komplekse od nas, eto kakav jebeni problem imaju, smradovi, +

Očekivao sam više minusa, pošto je ovo sažvakana tema.

+, због Сергеја, "најурбанијег урбаног кулера од свих урбаних кулера заједно"
http://vukajlija.com/sergej-trifunovic/81069

Заиста је тако.
Пита ме један Американац летос: ''Шта твој народ мисли о нама, онако искрено?''
Хоћеш баш искрено?
да.
Да сте дебели и глупи.
Па добро, али не треба имати предрасуде тог типа, то је примитивно.
А ви као не мислите да смо ми криминалци и терористи?(за дивно чудо је знао где је и шта је Србија).
Па добро, тако је.
Шах мат.

Ја знам да они мисле да је Србиј у Русији и да се тамо људи боду ножевима на улици...

Mene ovdašnja opsednutost Amerikancima i njihovim filmovima tako odaje utisak da su članovi sajta mahom romske nacionalnosti, iz zajednica sa gorenje televizorom na kojem vataju jedan kanal koji pušta samo američke filmove iz osamdesetih. Klintone, šuntavilo!!!!!!

"Trainspotting", britanski film rađen po romanu Irvina Velša. "Jadnici", francuski film (ustvari mini-serija). Preporučujem. Bio je i jedan dobar jevrejski, ali ne mogu da se setim. A ta opsednutost američkim filmovima... jbg, globalizacija. 99% filmova koje prikazuju na našoj televiziji su na srpskom ili na engleskom, više engleskih nego srpskih. Najjači su mi filmovi sa Čak Norisom i Sigalom, uvek me nasmeju koliko su glupi.

američki filmovi su i kventin tarantino, i linč, i vudi, i altman. to što vukajlijaši američke filmove poistovećuju sa univojem i ostalim govnima od pre dve decenije, to mi je malo ciganski.

Imaju komplekse od nas, eto kakav jebeni problem imaju, smradovi, +

Јесте, просечан Американац се сваки дан једе у себи због силиних комплекса који им ми непрестано набијамо у дупе, све са уздигнута три прста. Молим те...

Ја знам да они мисле да је Србиј у Русији и да се тамо људи боду ножевима на улици...

Не заваравај се, они углавном немоју појма де се ми налазимо, а камоли да ли и чиме бодемо чељад.

Мачкеру, редовни хејтеру свега и свачега, од тебе сам очекивао више но да паднеш на мега-клише фазон "хејт на Сергеја".

ММаре, јесте извикана тема, Јадници су такође роман, а твој коментар је толико збуњујућ, да никада не бих успео да скапирам његову поенту.

Дизвинете, попио сам мало.

pa sad, imam mali procenat amerikanaca za anketu, ali svi oni su kad su prvi put culi odakle sam pmislili da sam iz sibira - to zvuci slicno, a ionako nemaju pojma.

Znam da su "Jadnici" roman. Komentar pre tog je bio

Mene ovdašnja opsednutost Amerikancima i njihovim filmovima tako odaje utisak da su članovi sajta mahom romske nacionalnosti, iz zajednica sa gorenje televizorom na kojem vataju jedan kanal koji pušta samo američke filmove iz osamdesetih.

Odlicno su vas opisali.