Prijava
 1.    

  student elektrotehnike

  Covek koji ima takvu profesionalnu deformaciju da sve posmatra kroz matematiku i programske jezike.

  -Riba je '81 godiste a klinac je '91! Jel ona ne moze da nadje sebi ravnog? Mislim mali je TEK SAD CUO ZA INTEGRALE!!! Pa o cemu pricamo mi!?!?

  ...zalio mi je jedan kolega sinoc

 2.    

  student elektrotehnike

  Sama elektrotehnika se zasniva na jednom apstraktnom(neopipljivom, zamisljenom) pojmu, struji!

  Covek koji uspeva sa ovim da izadje na kraj mora svo vreme da drzi ravnotezu izmedju realnih i izmisljenih pojmova...poludis...Odatle i mit da elektrotehniku mozes zavrsiti "ili lud ili celav"!

  Da bi svatio sta neki profesori (koji cesto imaju tikove, i uzbudjuju se zbog tebi ne jasnih razloga) zele da ti kazu moras malo da odlepis kako bi ti se otvorili novi vidici!

  Obican student: Brate, jesi li razmisljao nekad da postoje paralelni svetovi...mislim da ludim...cesto razmisljam sta ako potoje stvari koje ne mozemo da vidimo svojim culima! sta ako smo svi u matrixu? Sta je matrix? Sta je svet? AAAAAAAA

  Student elektrotehnike: Brate, sta te tu cudi? Te nevidljive stvari su ti kao reaktivni otpor, sa realnim znas na cemu si ali moras da pazis i na imaginarnu osu...kao u matrixu mozes sve da prestavis u jednoj matrici koja je linearna transformacija......i sistemom linearnih jednacina jasno mozes da vidis sta su babe a sta su zabe!

 3.    

  student elektrotehnike

  onaj koji zna broj pi dalje od 3.14