Prijava
 1.    

  Studenti medicine

   
  Osobe dosadne kao vječiti derbi. Naspram njih, provod sa gimnazijalcima djeluje kao kuliranje sa pravo dobrom ekipom, jer dok u gimnazijama humor ne postoji, na medicinskim fakultetima se smatra antimaterijom a svaki pokušaj da se uvede, revolucionarnom idejom.

  Generalno su jako ograničeni ali ne u smislu da su im intelektualne sposobnosti slabije razvijene nego kod studenata ostalih fakulteta, već da su usresređeni isključivo na to da svoje studije privedu kraju u što kraćem roku, a to nerijetko uzima svoj danak na planu duševnog zdravlja.

  Muški ne jebu, za žemske se ne zna.

  Uglavnom su mirni kao uškopljen retriver i kultura im je na nivou, međutim to važi samo u formalnim situacijama. Na ulici i javnim mjestima se uglavnom ponašaju kao da ih je tek u'vatio kurac za uši i ukoliko se nalaziš u njihovoj blizini, moj savjet ti je da se skloniš sa strane kako ljudi ne bi pomislili da si dio te krajnje nezrele grupe.

  Rijetki koji se ne uklapaju u gore naveden opis, u većini slučajeva, vremenom poprime još gore osobine jer postepeno njihova različitost kombinovana sa ponosom prelazi u hipsteraj.

  Pitate se postoji li ko normalan tamo? Eh... Ko god je položio anatomiju taj nije normalan... ako gledamo po JUS-u.

  A: I šta ka'š zvao te Šone d'izađete?
  B: Jeste bre. Ja iznevjerovala.
  A: Haos! Pa šta mu ti reče kad te pitao?
  B: Ma ništa bre, gledala ga malo onako, pa mu rekla: "Izaćiću sa tobom kad se lijeva i desna medioklavikularna linija presjeku."
  A: Haha, carice! I šta on na to?
  B: Poplavio i pogubio se ka' da je u anafilaksu upa'.
  A: Koja si zla kučka. Mogla si mu bar žuto dati. Hahaha.