Prijava
   

Uroš Šuvaković

Kao prvo, prezime. Misim, Šuvaković. Što kaže Siniša Pavić nomen est omen, ko da je pravljen za neku seriju. Stani malo...
Legendarni funkcioner sps. Majstor sofizma, suludih objašenjenja, logičkih vratolomija, uz šarmantni osmeh i prijatan glas. Trol pre trolova, prototrol. U to vreme toliko iritantan da je u stvari okrenuo krug. Kad čovek bre bolje razmisli ko da su ih pravili po nekoj modli, Dačić, Šuvaković, Milutinović, sve neki ratlukasti, debeli, pokvareni, ko potplaćeni rimski senatori tek dovedeni sa bahanalija. Al Šuvaković je otišao dalje, on je kreacija koja počinje da bude svesna sebe, da oseća svoj ogroman potencijal apsurda koji će isporučiti kao govna, na narod, a kao vrhunsku poslaticu za nešto pametnije gledaoce. Kad samo vidiš njegovu facu koja je kombinacija Slobe i Džona Kliza ne možeš da ga mrziš i psuješ, već ti ostaje da uživaš u tome što ti se nudi, jer ovo ne može da bude stvarno, ne? Još kad onako sa podmehom vodnjikavo pogleda sagovornika iz ogavne opzicije i krene da ga nadglašava i unjka onim puslica torta glasom u stvari shvatiš da su ovo sve režirali Montipajtonovci. Pa da će konačno neko da uzvikne a sad nešto potpuno drugačije, a na Šuvakovića da padne onaj teg od iljadu kila. A u stvari tako je i bilo, jedan skeč se apsurdom završi, pa krene drugi, misle oni koji ne znaju za jadac ovo je nešto stvarno drugačije, kad na kraju opet Kliz/Šuvaković! Izvuko se ispod tega, drži zvonce i podjebava te na finjaka il te tera da kreneš sa bananom na njega a on te lagano spuca pištoljem.

Nego, sva sreća pa su ta nevesela i neozbijna vremena prošla, Šuvaković ko zna gde je, čuva pčele sa onom mrežastom kapicom, il se oblači u toge i drži govore po sobi sam sebi, a i Pajtonovci se bogami promenili, okupili novu, mada sličnu ekipu. Mada verujem da i Šuvke gasi televizor kad pogleda svog nekadašnjeg kolegu isto tako rođenog za apsurd i komediju kako pokušava da režira dramu.

Modedit: klikni za sliku

- Faul važi!
- A ne, ne, ne važi... (unjkavo)
- Kako bre ne važi jel si me odalamio tom 50 kila mlohavštinom od ruke kad sam krenuo na ulaz?
- To stoji, ali molim vas lepo ne kaže se faul važi
nego FAUL KOŠ VAŽI, meni je žao zaista ali koš ne može biti priznat mi bismo izneverili time principe...(još unjkavije)
(pogled Džon Kliz i mahanje glavom)
- Je li bre koji ti je ovaj Šuvaković što si ga doveo?

- Šta je bre ovo? koji potrošeni minuti, koji megabajti kad mi se b92 otvara pola sata, odakle sad iljadu i sedamsto dinara?
- Hiljadu i sedamstotina i sedamdestedevet dinara.
- Ne drobi bre, odakle ovo kad te pitam?
- Kao prvo, da li ste pročitali ugovor do kraja? Ne? Pretpostavila sam. Da jeste, videli biste da ste potpisali da mi zadržavamo pravo promene cena naših usluga koje se mogu desiti za vreme trajanja vašeg ugovora. Pa tako, a u skladu sa tim, zaokruživanje jednog minuta na 10 kao i 1 kilobajta na 1 megabajt, spada u novi cenovnik koji stupa na snagu... (unjkavo 100ŠV)
- Ama dosta više crkli da bogda Šuvakovići, pa jel sam ja za to petog oktobra nosio fotelju iz skupšine kući?

Komentari

(pogled Džon Kliz i mahanje glavom)

to je to+++

Kakav pogrešan utisak! Uki (a.k.a Uroš) je jedini od sve dece umeo da potpiše sve što se stavi ispred njega bez gledanja i zbog toga je bio dragocen. Da je hteo da nastavi karijeru mogao je da ima veću kolekciju promenjenih partija od Maje Gojković.

+, naravno .

fala što si napravio savršen portret ovog
GOVNETA KOJE TO SVAKAKO ZASLUŽUJE

objavio sam
davno jednom
da je urke šuvke autor
onog strašnog smeća od novina - " FLEŠ"
mnogo problema imah tad
...
kokarda majstore, šta drugo

Mislim da je ovo iz Glasa Podrinja ... davno.

Pero, hteo sam na kraju da stavim da je bar ostao dosledan al jebiga nije mi se uklapalo u koncept. :) Ma otkud znam, ja sam ovo čisto onako izvuko iz sećanja, oduvek mi je bio nekako hmm upečatljiv, kao pojava :)

On je neviđeni talenat, da su mu stavili da potpiše sopstveno streljanje on bi i to potpisao a da ne pogleda. Zlatni lik za bilo koju partiju, šteta što je stao sa SPS-om, mogao je serijski da uništava i DS, SNS, itd.

Nitkove, 3 godine a samo 5+3 defke, obrati paznju na produktivonost :)

seme im se komunisticko zatrlo dabogda...
+++

Pa pokušaću da budem produktiviniji, da za samo par meseci svojim predanim radom i pozrtvovanjem doprinesem da Vukajlija... :)

A u, u majčinu, gde me podseti na to prase!? +čina ko vrata.

Da, stvarno su nas sprdali sa njim
+

Na pola čitanja sam guglala da otkrijem o kome se radi...
Genijalno, nema šta.

Svaka čast za mod edit!

more, svaka cast za definiciju, suvakovicevu tupavu sliku cas nadjes :)

+ Za poster, a sad me izvin'te odoh da se iserem.

ne seri sale
super si ovakav

Mehkana defkitza, mada i suvskovic je sav takav kao ratluk kako je autor primetio .eh kad se setim kako je nekad mizantrophy bio do jaja,izogovaramo pola estrade, ispadnemo u prvom kolu al boli nas, makar ceo sajt popada od smeha a nadobijamo plusića kile.

hehe Uki Šuki
Mogao bi seriju ovih da praviš, Bane Ivković, Gorica Gajević, onda onaj što je zvučao isto kao Sloba pa bežao preko ograde kad su hapsili Slobu

Director

ne seri sale
super si ovakav

Jeb'ga, sta cu kada me pritera od ovakvih likova.

meni je on predavao sociologiju 2000 ali samo prvi semestar
mnogo smesxan lik, ali mnogo...
plus

gde bre ima sociologija na veterini?

dobro veče druže lolo

ima u odseku patofiziologija pomahnitalih koza

Jebi ga brate kada na informatici imas sociologiju zasto ne bi bilo i kod ovih sto rade fisting kravama.

na informatici mora Sociologija, kako bi inače informatičari naučili društvene norme :)