Prijava
  1.    

    Vaginopatus i Onanis

    Jako zajebane sestre bakterije. Rade u paru i napadaju muškarce u razvoju. Naime, čim klinac dođe u određene godine kad skapira da nije piša samo za piškenje tu momentalno na scenu stupa vaginopatus. Bakterija napada mozak koji prestaje da funkcioniše na bazi štipni-pipni-čupni već se prebacuje na krljaj-vataj-jebi. Klincu je malko čudno sto se klinceze (čast izuzecima) ne povinuju željama i najčešće pristaju samo na krljanje i delimično vatanje. Na red stupa onanis koja skreće pažnju na desnicu i njene skrivene talente. Pošto od penetracije nema ništa sve više vremena provodi u šamaranju majmuna. Al' kad, kroz par godina, vaginopatus napadne opet desanka postaje druga opcija a težnja da se umoči osnov ovozemaljske egzistencije. Jedini dokazani lek za onanis je brak, veza il' neka slična zajednica gde je snošaj zagarantovan. Jedini dokazani lek za Vaginopatus je promena seksualnog opredeljenja uz kontraindikaciju znanu kao Rčmalitis.

    - Dobar dan, doktorka. Malom mi nije dobro, neće da jede, slabo spava, ništa ne uči a pre neki dan ga moj Mile zatekao kako, da prostite, trti sestrinu barbiku.

    -Ne brinite ništa, gospođo. Zakačio ga vaginopatus. Nemojte da vas čudi ako ga zateknete da masturbira, to je sledeći stadijum. Ja bi se zabrinula da je naguzio Kena ili Akšn mena, ovako nema razloga za brigu.