Prijava
 1.    

  Vatrogasac vatrogascu crijevo ne gazi

  Moralni kodeks među momcima.Odnosi se na zabranu prilaska bivšim djevojkama drugova.Nešto poput "zavjeta ćutanja" u Koza nostri samo gore.Svako nepoštovanje povlači sankcije,koje su pažljivo odabrane od strane evolucije i "oštećenog" da vam maksimalno zagorčaju život.

  Razlikuju se sankcije za "je li moguće da mi muvaš bivšu" i za "je li moguće da si se smuvao sa MOOOjOOOM bivšom" faze.Kazne za prvi slučaj su:

  -blaže: oštri pogledi "kurijak pati-od-zatvora" tipa,laktovi u dijafragmu na basketu,kramponi koji se nose samo zbog vas na malom fubalu,prestanak poziva na piće,tišina kad se pojavite u društvu,kraj slavama(gibanice i štrudle njegove majke naravno zaboravite) i terevenkama sa dotičnim...
  -teže: gubitak zuba,oštećenje organa,gubitak tjelesnih funkcija i naravno "metak"...

  U drugom slučaju možete računati na:

  -blaže patnje: "a što sam joj radio dok smo bil u vezi" fraze,skandiranje tipa "SAAAD MI PUŠIŠŠŠ KURAAAC MILAAANEEE" svaki put kad je poljubite u prisustvu društva itd...
  -srednje: da "ona" i vaš pajtos ostanu u kontaktu i redovno razmjenjuju pozive za "kafu"
  -teže: slično kao kod prvog tipa,samo je "metak" izvjesniji...

  Sankcije možete preduprijediti ili ublažiti magičnom rečenicom "da li ti ona više znači i mogu li da joj priđem ako ne" ili da kao pravi džentlmen okrivite nju "pa ona mi je rekla da među vama više nema ničega".
  U svakom slučaju stvari više neće biti iste i računajte na najmanje "pitbul žvaće osu" poglede.

  -Razmišljam da priđem Markovoj bivšoj...
  AUUU,NEEMOOOJ!!!
  -Zašto,pa znaš da su se rastali tako što mu je ona pucala u koljeno...
  Vatrogasac vatrogascu crijevo ne gazi...
  -AOOO,zaboravih na to jbt...onda bolje ne...