Prijava
 1.    

  veličina mi nije bitna

  laž. termin koje koriste određene žene kako ne bi ispale napaljene navlakuše u društvu, ili s druge strane, način da se ograde ukoliko im partner ima mali polni organ. zato su one u situaciji da izmišljaju određene razloge kojima pokušavaju da opravdaju sadržinu korišćene izreke. npr:

  1. "mali mu je ali je tehničar" - tehnikom ne može da se nadomesti fizički nedostatak. sve da u krevet uleti piksi lično i da je izlomi kao nemce na sp-u '98, opet NE, neće uspeti! da, može da je napali i probudi uzavrelu strast, ali ne i da njenu buntovnu uspaljenost ugasi kao vatrogasac mile svojim vatrogasnim crevom.

  3. "jebe mi se za seks, ima pare" - prosto. ako muškarac može da slab merni broj alatke nadoknadi daleko većim brojem na bankovnom računu.

  3. "ne osećam GA ali volim GA" - dupla laž, dupla prevara i dupli promašaj.
  kad ženskinje navodi jedan biohemijski proces kao opravdanje što partner ne ume da je razbije kao žuti budžet srbije. osećanje ljubavi joj pruža određenu utehu van postelje, ali se u njoj sigurno preispituje i žudi za nečim što bi prodrlo duboko u njeno vlažno mesište.

  delovi iz mojih spisa ''sreten o nemoralnom seksu i perverzijama''