Prijava
   

Velkom

Komičan PIN. Ne morate ga nešto posebno čuvati od radoznalaca, čak im ga možete i reći, ali teško da će neko provaliti da vam je PIN - vel'ko M.

Komentari

necu dati minus, ali ovo je plagijat vica o Fati i sifri koju koristi na kompu na poslu. pozz

ipak plus, da bih video cija je 'defka'. pozz

@wlex88

Daj mi link toga što sam plagirao ...

Ako tekst bude identičan ili nebitno izmenjen ovo ću obrisati ...

Ja nikada nikog nisam optužio za plagijat a da nisam linkovao izvor.

Često linkujem izvorni podatak kad je on u suštini bio inspiracija nekome da napiše definiciju, ali to onda ne smatram plagijatom, već manje više uspešnom ili neuspešnom varijacijom na istu temu.

Prerađuju ponekad i moje definicije ali ne tražim da budu obrisane kao plagijat ako uistinu nije čisti c/p. Na varijecije mojih definicija se uopšte ne ljutim. Čak neke smatram i vrlo duhovitim.

@Zaphod983 - u komentaru si napisao + a definiciju nisi nikako ocenio, zapravo preskočio si je. Kako znam - pa razlika između mog komentara i tvog iznosi 5 minuta. Kad sam pisao moj komentar rezultat je bio 4 pozitivna (12:8) a posle tvog komentara ostao je nepromenjen.

Nije važno, hvala na dobroj nameri ... :-))))

prvo sam dao komentar, pa onda ocenio, tako da nije nista licno.
surfujem preko mobilnog, ne mogu ostaviti link, ali otkucaj u google- velkom fata, i naci ces vic na 1000 mesta, pa proceni koliko se razlikuje- nije sifra nego pin, nije sija nego vrat. sve najbolje. pozz

"welcome" hehehe :D