Prijava
 1.    

  Vetrokazi

  Grupa srpsko-hrvatskih i hrvatsko-srpskih pevača koji se okreću kako vetar duva. U stanju su da se dobro pokenjaju a onda sve to pojedu pod izgovorom ''šta je bilo-bilo je, nemamo se potrebe više mrzeti''. Kada finansijska kriza dotera dupe do duvara brzo se zaboravljaju priče o Nama, Njima i veri otaca.

  - I evo, večeras u emisiji Amidžija Ognjenovića, posle 20 godina u Srbiji Dragoje Oliverović!
  Publika u delirijumu: JEEEEEEEEEEEEEEE!
  - Dobro veče Srbijo, sve vas puno volim(dabogda pocrkali svi do jednog, jebo me menadžer i kad me natera da kažem ovo, jebaće mi mater kad se vratim)!
  - Sedi Dragoje. Da krenemo sa pitanjima? Kako to da si se rešio da održiš koncerte u Srbiji kada si pre 2 meseca izjavio da to ne bi uradio ni za milijardu evra a vidimo da si pristao da održiš koncert za 5000evra?
  - Kako da ti kažem, dragi moj Amidžije, sazreo sam u međuvremenu i shvatio sam da ova izolacija ne vodi nikuda i unatoć tome neko mora napraviti prvi korak(imate sreće što sam švorc, kurac bi vam pevao).
  - Interesantno,ali zar ti nisi pozivao na linč Srba u Hrvatskoj i svečano otvaranje logora u Jasenovcu. Evo samo neke od naziva tvojih pesama: ''Bežte psine preko Drine'', ''Oj Srbine tursko kopile'' , ''Pun Jasenovac đaka niotkuda vrata'' itd. Mislite li da će srpski narod preći preko toga?
  - Samo bih napomenuo da je tu prozivku započeo Mali Veliki Nindža svojom pesmom ''Mati će Hrvata u ćevap poznati'' a ja sam samo pijevao i bodrio svoj narod u trenutku srpskočetničkokomunističkoljotićevskonedićecskenacionalističkovelikosrpske agresije na Lijepu Moju Malu Krsnu,mesto koje je stradalo i gde sam ja rođen.Ali to je sve prošlost i ja vam opr..Opr!Opraštam i kuću u Dubrovniku(Srbosjekoviću jebaću ti mater što me na ovo natera)a mi moramo gledati naprijed(majku vam jebem kamo sreće da proradi Jasenovac, sreća moja što ste glupi ko kurčevi pa ne znate ni šta je juče bilo). Volim te Srbijo! Srpkinje najlepše devojke!(šalje poljupce prema publici)