Prijava
 1.    

  Vila Plejboj

  Luksuzni rezidencijalni objekat pri čijem je projektovanju postojao samo jedan cilj: uživanje njenih stanara. Mislim, realno, šta će nekome pećina (čuveni Grato) u dvorištu? Mogu da razumem da ima teniske terene i vinski podrum, ali posebna "kuća za igre" sa tapaciranim zidovima i podom?! Tu su još bazen sa vodopadom, posebno dvorište za roštiljanje i ukupno 29 soba na raspolaganju u samoj vili. Ako se pri tom zna ko tu živi, vila Plejboj postaje nedosanjan san svakog muškarca na svetu.
  Čovek bi pomislio da tako nešto postoji samo na trulom Zapadu...

  Vojna ustanova "Karađorđevo" se prostire na preko 300 ha, od čega lovište zauzima nekih 270 ha. Posle II Svetskog rata izgrađen je rezidencijalni kompleks sa nekih 15 apartmana i svime što sleduje: bazen, sauna, teretana, bilijar sala, atomsko sklonište. Dalje: dva heliodroma, teniski i golf teren, Bačka kuća, kuća na vodi (da ne bi izgledala glupo u toj ravnici napravljeno je i 17 veštačkih jezera), 'lebna v'runa na otvorenom (valjda da 'rane ribu kad pecaju)...

  Hefnerova kuća jeste luksuznija i ima povoljniju polno-starosnu strukturu, to mu priznajem. Za sve ostalo, Hju može samo da se sagne bravaru.