Prijava
   

Vitonjara

Fejk izvedba Luj Viton torbuljage. Zemlja porekla Kina. Ovlašćeni distributer Quan Sying d.o.o., otvoreni tržni centar u Bloku sedamdeset, drugi sprat, lokal 221, odmah pored uvoznika retardiranih svetlećih slika sa pokretnim vodopadima i plazma lampi sa tri melodije. Neizostavni aksesoriz ljomberki što pate da im prepoznatljivi inicijali zaklanjaju nepostojeći personaliti.

Dimenzija takvih, da obezbeđenje u Narodnog fronta ima nalog od strane Interpola (jedinica za trgovinu ljudima) da ih zadrži na čuvanju, jer se prema slobodnoj proceni u jednu ovakvu torbetinu može smestiti tri do šest novorođenčeta. Mada i pored toga, inicijalčine koje vrište na ovom dalekoistočnom produktu čine da izgleda manja nego što jeste.

Nosi se uz jutros ispeglane pramenove Frst Austria prastarom peglom za kosu i uz autfit karakterističan za pripadnice lakšeg pola, pazaren od džeparca posle snimljene reklame za muške medicinske preparate koje se vrte na SOS kanalu. Neizbežan detalj za upotpunjavanje slike je imitacija najnovijeg Šljamsung Galaksija što moš se nađe na Kupindu za pedes jura da stoji u ovom tvrdokornom cegeru odmah pored nepersonalizovanog Busplusa sa nula dindži.

- E, mačko, ako nećeš nigde da sedneš u polupraznom basu, mrdni mi tu vitonjaru s glave, pa da mogu na miru da igram zmijicu na Nokiji. Pomeri je na drugo rame, ili još bolje spusti dole, ionako nas u pedesetici sve zabole za te inicijale naškrabane zagogorelim pirinčem.

Definicija je napisana za revijalni deo takmičenja "Tvoja definicija zvuči poznato".

Komentari

Priznaj da si zvala Burzu da ti napiše defku!

Nije loćikavo, mada je moglo da bude mnooogo mrsnije :)

Da ne piše ispod da je za takmičenje a da vidim ko je napisao, zaprepastio bih se.
Dobar fazon sa polupraznom pedeseticom hehe

Toeto što se traži +++

I Burzum je počeo, čeka se bar jedan Kafka.
+++

ЉАМБЕЕЕРКАА!
ТОООООООООО +

Шљамсунг Галаксија

ovo je metafora puno šira od mobilne telefonije

Nije lako biti Burzum.

preljepa defka ovako, strašno mrzim te i "nine west" torbe, na Vidikovcu kolko ne voliš :)

Pogođeno sa-svim!

S obzirom da je definicija do jaja i da je Natnat skidala Burzuma, moram da kazem da je ojebala do bola! Svaka cast!

Savršeno.
Svaka reč je na mestu.

Gotivno, fali samo mazanje face s govnima ali može i bez. Dobru si inspiraciju našla http://vukajlija.com/buvljaca/496227

+, golem

E, da je samo Buvljača inspiracija.
Osvrni se malo oko sebe...ustvari, ne moraš. Samo u Srbiji Nova kolekcija u prevodu znači da je u Luku Beograd pristigao novi kontigent kontejnera iz Kine.

Ma, naravno, mene je barem defka podsetila na tu Burzumovu, a vidim da ni ti ne pričaš napamet lololo:) http://vukajlija.com/nova-kolekcija/309929

Nisam ja ko ti, da pričam u svojim linkovima :)

fensi slengerski augmentativi tipični za ekipu Tarzana.

"pripadnica lakseg pola" jebe

NAT-NAT
Huz der?
NAT-NAT
<3