Prijava
 1.    

  Vitonjara

  Fejk izvedba Luj Viton torbuljage. Zemlja porekla Kina. Ovlašćeni distributer Quan Sying d.o.o., otvoreni tržni centar u Bloku sedamdeset, drugi sprat, lokal 221, odmah pored uvoznika retardiranih svetlećih slika sa pokretnim vodopadima i plazma lampi sa tri melodije. Neizostavni aksesoriz ljomberki što pate da im prepoznatljivi inicijali zaklanjaju nepostojeći personaliti.

  Dimenzija takvih, da obezbeđenje u Narodnog fronta ima nalog od strane Interpola (jedinica za trgovinu ljudima) da ih zadrži na čuvanju, jer se prema slobodnoj proceni u jednu ovakvu torbetinu može smestiti tri do šest novorođenčeta. Mada i pored toga, inicijalčine koje vrište na ovom dalekoistočnom produktu čine da izgleda manja nego što jeste.

  Nosi se uz jutros ispeglane pramenove Frst Austria prastarom peglom za kosu i uz autfit karakterističan za pripadnice lakšeg pola, pazaren od džeparca posle snimljene reklame za muške medicinske preparate koje se vrte na SOS kanalu. Neizbežan detalj za upotpunjavanje slike je imitacija najnovijeg Šljamsung Galaksija što moš se nađe na Kupindu za pedes jura da stoji u ovom tvrdokornom cegeru odmah pored nepersonalizovanog Busplusa sa nula dindži.

  - E, mačko, ako nećeš nigde da sedneš u polupraznom basu, mrdni mi tu vitonjaru s glave, pa da mogu na miru da igram zmijicu na Nokiji. Pomeri je na drugo rame, ili još bolje spusti dole, ionako nas u pedesetici sve zabole za te inicijale naškrabane zagogorelim pirinčem.

  Definicija je napisana za revijalni deo takmičenja "Tvoja definicija zvuči poznato".