Prijava
 1.    

  Vozač kamiona u gradskoj čistoći

  Novak Đoković među ljudima u opštini koju opslužuje; svi ga vole i otpozdravljaju bez nekog posebnog razloga. Pola grada poznaje, a svima maše. Pola grada ga zna, a svi ga pozdravljaju.

  Dokaz kako možeš da voziš Mercedes, a da pritom nisi bogataš. Prema istom se ponaša kao da je njegov; čisti ga od prašine i menja signalizaciju po sopstvenom nahođenju. Niko drugi ne sme da sedne na njegovo mesto jer postoji mogućnost da može zapeniti, iako je po naravi veoma smiren i staložen čovek.

  Nije Rom, za razliku od ovih što se voze pozadi, koji ga se pomalo i plaše. Retko možeš da mu izmamiš osmeh. Puši kao kotlarnica pa se pitaš, s' pravom, koliki deo kolača, zvanog – plata – mu ode samo na taj vid poroka. A plata mu debelo kasni. Kupuje Scandal&Stars jer ga zanima da li će Tijana Ajfon polizati slepoočnicu Viti Tarotu, dok istovremeno čačka Zmaju uvo pikado strelicom.

  Kao što je rečeno na početku, poznaje ga pola grada. Pekar mu ujutru daje običnu kiflu da smaže na brzaka, babe po zavučenim ulicama nude bajaderama i kiselom vodom.

  Neće da radi prekovremeno jer ga ne plaćaju ni za "regularno".