Prijava
 1.    

  W

  Nj, što bi rekli Englezi

 2.    

  W

  Slovo "W" je 31. znak u srpskoj azbuci koje je ponovo uvedeno u upotrebu nakon demokratskog preporoda na ovim prostorima.

  Naime, ovo slovo,koje je jos i Vuk S. Karadzic koristio te se tako i potpisivao (Wuk), je bilo zabranjeno u komunistickom sistemu jer je izgledalo "previse zapadnjacki" ili cak "proevropski".
  Oni koji su se drznuli koristiti ovaj znak, bivali su izopsteni iz drustvenih desavanja.

  Ovaj znak danas posebno dobija na vaznosti u kombinaciji sa anglizmima, germanizmima, te ostalim "izmima".

  Wlabac
  WRH! (jako popularno)
  Wolim te

  Kako bi ispravno zvucalo ime sajta : Wookayleeya

 3.    

  W

  Meni ovo slovo lici na sise neke matore osukale babe.

  Da, da, OK! ja sam preverzanjak!

 4.    

  W

  Najwepše swowo na swetu cewom. w može da zameni l,r,nj,dž i bilo šta drugo što vam padne na pamet. Ubacite ga u bilo koju reč i odmah ste je ukrasili, a ukoliko dobro baratate upotrebom slova w, i Vaši prijatelji će Vam zavideti. Ukoliko nemate život, nije bitno, tu je slovo w. Kada Vas žena ostavi, samo napišite kurwo na parčetu papira i odmah će da Vam bude bolje. Ako imate finansijskih poteškoća, napravite poster sa Tadiću Lopowe! tematikom.

  Naravno, možete i naučiti svoj jezik i pismo i njima se služiti, ali to je za pedere i Milku Canić, a ne za tako lepu, mladu, pametnu osobu, koja govori engleski i zrači poput Vas.

 5.    

  W

  govorna mana koja se pojavila i u pisanom tekstu...

  "swatkish moj, mwa"

 6.    

  W

  Najomraženije slovo na Vukajliji.

 7.    

  W

  Slovo koje bi zapravo trebalo da bude u sastavu ćirilice kod nas.
  Na primeru se primeti ta kritična tačka koja deli mišljenja.

  Weifert. Stara Srpska reč za dobro pivo.

 8.    

  W

  Iz nekog razloga toliko fascinantno slovo da su nakon uvođenja u srpski, krenuli i u engleskom da njime zamenjuju obično jadno nezanimljivo V

  BEST 4 EWER
  http://www.facebook.com/group.php?gid=382521310275

 9.    

  W

  Slovo koje u srpskom pravopisu i azbuci ne postoji,a cak je izbaceno i iz latinicnog pisma ,zato sto je nepotrebno.Nazalost,upotreba ovog slova je postalo nesto kao "retard -detektor",zato sto samo retardirana osoba moze da ga koristi u pisanoj komunikaciji.

  Nazalost,ovo je postalo toliko popularno kod mladjeg sveta ,da treba da se zapitamo kakva li ce biti buducnost nase zemlje kada je jednog dana ti retrdi naslede....

 10.    

  W

  Slovo koje današnja omladina (pretežno ziljavuše) iz nepoznatih razloga koristi umjesto milog nam i dragog slova V. Isti je slučaj i sa slovima Š=sh, Č=Ch, Ć=tj ,U=y, ku=q ,itd...

  Ziljavuša piše dragom sms : ˝Mawi moj y shkoli sam ti pa dodji za 15 min da me vozish qtji,ok? Wowi te tvoja swatka dusha.˝

 11.    

  w

  W, ili double u (dabl ju), bilabijalno v.

  Proučavaoci jezika širom Balkana se nalaze pred revolucionarnom začkoljicom jer odredjena slova (l, lj, j (u slučaju da ono prethodno zamenjuje lj), v, r) iznenada dobijaju neobičnu sposobnost da se preobrate u W. Ili W na svom putu ka dominaciji ugnjetava već pomenuta slova.

  Zarad zdravlja svih dokonih proučavaoca jezika mole se svi prisutni da W koriste samo u službi pisama jezka koja ga zahtevaju.

  1. Ustaljeno mesto: "whatever, world, without..."

  2. Prenemaganje (nepotrebno): "Mawi moj, wubim te, wowim te, bwe..."

  3. Bez ikakvog razloga: "Wlado, swrati weceras da mi doneses wezbanja."

 12.    

  W

  Prvo slovo nase omiljene sobe,WC-a.

 13.    

  W

  Znak da je stigla familija iz Austrije.

 14.    

  W

  Slovo koje se u nasem jeziku pogresno prevodi kao "duplo ve". Iako bi trebalo tacno prevesti kao duplo "U". Sa obzirom da se "U" cita kao "ju", onda bi i "dabl ju" trebalo da bude duplo u.

  UU T F?

 15.    

  W

  Iako samo slovo, veoma cesto pokazatelj ljudske inteligencije, kod osoba koje ga koriste.

 16.    

  W

  Slovo iz "stranjskog" pisma (alfabeta) koje ima tndenciju asimilacije svih ostalih slova u srpskom jeziku, barem što se tiče komuniciranja preko interneta (pričaonice, forumi) ili pomoću mobilnih telefona (sms).

  W, wwwwww ww wwwwww, www www w ww wwwww wwww.