Prijava
   

Zajdi zajdi - Smak

Verovatno najlegendarnija melodija naše rok muzike i jedna od zaista malobrojnih stvari koju mirne duše možete da pustite bilo kom strancu kada želite da ga nekako fascinirate muzikom koja se svira...tj. koja se nekada svirala u našoj zemlji.
Verovatnoća da mu se ne svidi je svedena na minimum.

Inače, poznata je i kao prva melodija kod nas(SFRJ a.k.a "zemlje u regionu") na koju su se palili upaljači i šibice u publici na koncertima.

Jedan od onih tonskih snimaka koji će se sa sigurnošću slušati u neizmenjenom obliku i za 500 godina.

Komentari

U pravu si.Sa"Ulaskom u harem" Točak je sve mogao da pogasi...;)

ono,necu ni da citam definiciju,ovo je kurd naisao i sigurno je dobro ...evo ti kurde plus axaxaaxaxaxaxax

Vidiš...i ja sam imao nulu kad sam se učlanio na sajt. Napisao sam 415 definicija, koje se sviđaju ljudima i odatle mi i ta popularnost, od ljudi, a ne zato što sam je ja ili neko izmislio. Nemam niti jedan copy-paste, dupli nalog ili slično...

Zaista ne vidim razlog za takve komentare, ovo je samo jedan sajt za zabavu i ništa više, samo obična šala i razbibriga, ali priznanje za svoja dela nećeš da dobiješ tako što ćeš da kukaš da si neshvaćen i da je neko drugi precenjen...Dobićeš ga isključivo nekakvim trudom, realnim.

Šta da ti kažem, to pravilo inače važi sa puno stvari u životu.

plus brate, doooobra stara vremena... sve isto, samo mi mnogo mlađi... plus brate!!!!!

Izdali su cak i album na engleskom, ali nije prosao... Sve u svemu - krejzi bend... nekada bio, sada je ostala samo uspomena.

Em to, em YU grupa, em EKV, em Parni Valjak... :))

Jebote, ne ogu da verujem, baš sam jednoj ženi iz Sijetla rekao da presluša ovu stvar, da vidi našu muziku i ona se STVARNO oduševila, priča kako je fantastično, kako je sjajan gitarista...ma i ja samo smaram i ponavljam ono što si već rekao:) PLUS!+

Pa ja to stalno radim, kad treba da reklamiram našu muziku. :-)

Ma ja bih mu ipak pustio ulazak u harem.
Zajdi zajdi nije ništa srpskije od harema.
Nego kako si ti sa Zdenkom?

Ulazak u harem je po meni jedna od losijih instrumentala od tocka realno, samo ne znam zasto je ta stvar dignuta u nebesa al ae :)
Biska 2 je mnogo jaca stvar, a soloi iz blues u parku i ogledalo da ne pricam.